🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
943
D&R stokları yenilemiş ve yine aynı indirimli fiyattan iki rengini de satıyor. Ayrıca konuda ürünü daha ucuza alabileceğiniz iki yöntem daha paylaştım. O kuponları da kullanarak alın.

2026-07-02_16-07.webp

Ürünün kendi uygulamasını yüklemeyin, ATK masaüstü driverını yüklerseniz ATK N9 olarak algılıyor. ATK HUB'daki EQ ayarlarını kulaklıkta kullanabiliyorsunuz, ses kalitesini bayağı iyileştiriyor. Uygulama olmadan da CS2, Valorant ve BF6 rahatça ses kastığımı söyleyebilirim.

Troy kartla alanlara da ₺200 kupon var. Troy kartınız yoksa Paycell falan hesabı açın veya bankadan ön ödemeli troy kart oluşturun. Parayı oraya aktarıp alın.

Kod: TROY200

Türk Telekom müşterilerine yine ₺150 kupon tanımlamışlar.

Bu sefer kodu kullanmayacağım, o yüzden ilk kullanan kişiye hayırlı olsun.
Şifre: 06641720

Vodafone Pay ile ödenince ₺200 geri verdiğini söyleyenler var, araştırdım ama bir kampanya görmedim. Vodafone pay kullanan varsa deneyebilir.

2026-07-02_16-30.webp

Son düzenleme:
Güzele benziyor bence alınır videoda adam takıyor kocaman duruyor kafada benim kafa zaten büyük garip durur bende jasdhasd

D&R stokları yenilemiş ve yine aynı indirimli fiyattan iki rengini de satıyor. Ayrıca konuda ürünü daha ucuza alabileceğiniz iki yöntem daha paylaştım. O kuponları da kullanarak alın.

Alıntıyı görüntüle

Ürünün kendi uygulamasını yüklemeyin, ATK masaüstü driverını yüklerseniz ATK N9 olarak algılıyor. ATK HUB'daki EQ ayarlarını kulaklıkta kullanabiliyorsunuz, ses kalitesini bayağı iyileştiriyor. Uygulama olmadan da CS2, Valorant ve BF6 rahatça ses kastığımı söyleyebilirim.

Troy kartla alanlara da ₺200 kupon var. Troy kartınız yoksa Paycell falan hesabı açın veya bankadan ön ödemeli troy kart oluşturun. Parayı oraya aktarıp alın.

Kod: TROY200

Türk Telekom müşterilerine yine ₺150 kupon tanımlamışlar.

Bu sefer kodu kullanmayacağım, o yüzden ilk kullanan kişiye hayırlı olsun.
Şifre: 06641720

Alıntıyı görüntüle

Mikrofonu sökülmüyorsa zaten pekte dışarda kullanamazsın, sırıtır. Ama mikrofonu çıkıyorsa garip durmaz ya.
Mikrofonu çıkarılabilir. Kutuda olmayan Razer BlackShar V2 X ve H2002BG kulaklıkları ile boyut farkı da böyle. BlackShark V2 X kadar büyük değil, gerçi kulak pedi daha büyük gibi geldi. H2002BG (Havit'in H2002P'si ve diğer çoğu kulaklığı bu boyutlarda) göre büyük.

1782999327961.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dun kendi sitesinde 1700 liraya dusmustu😭
TROY kart olayını yaparsanız ₺1800 oluyor.

Razer Black Shark V2X kullanıyorum aslında çok memnunum 1 tane şikayetim var yalnızca kablolu bir kulaklık ve artık kablosuza geçmek istiyorum geçmeye değer mi?

Mikrofonu çıkarılabilir. Kutuda olmayan Razer BlackShar V2 X ve H2002BG kulaklıkları ile boyut farkı da böyle. BlackShark V2 X kadar büyük değil, gerçi kulak pedi daha büyük gibi geldi. H2002BG (Havit'in H2002P'si ve diğer çoğu kulaklığı bu boyutlarda) göre büyük.

Alıntıyı görüntüle

black shark v2x den geçilir mi dostum

Razer Black Shark V2X kullanıyorum aslında çok memnunum 1 tane şikayetim var yalnızca kablolu bir kulaklık ve artık kablosuza geçmek istiyorum geçmeye değer mi?

black shark v2x den geçilir mi dostum
Evet geçmeye değer bence. Kumaş daha az terletir, kablosuz da biraz konfor sağlar. H2002BG göre cızırdama tarzı şeyler yok, ama çekim mesafeleri aynı yani benim arada 2 oda olan mutfakta yarım yamalak çekiyor. Bilgisayar odasında ve yan odasında herhangi bir sorun olmuyor. Bassları bayağı şiddetli %80-90 sürücünün titremesini duyuyorsunuz. Konuda da belirttiğim ATK N9 PRO ile aynı anakart ve sürücüler var, o yüzden ATK uygulamasını da tanıyor. ATK uygulamasındaki EQ ayarları da ses kalitesini bayağı artırıyor. Tabii ATK uğraşıp kulaklığı ayırt eden bir yazılımsal ayar yaparsa, görmeyebilir. Ama ben uğraşacaklarını sanmıyorum. Görene kadar kullanılır.

V2 X ses kalitesi Havit H2002P'den bile kötü kalıyor. V2 X şu konudaki ilk ayarı uygulamadan ses boğuk ve az geliyor mesela. Gerçi sizin anakarttaki ses kartı o boğukluğu ayar yapmadan çözüyor olabilir. Yine de konuya bakın, benim gösterdiğim şekilde eski bir ses kartı varsa o ayarı yapıp V2 X tekrar deneyimleyin.

Ama ham hali V2 X daha iyi ses veriyor, ben V2 X harici ses kartıyla da denediğimde çok ses vermiyor. Çoğu detayı da duymuyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle

Evet pedler kocaman olduğu için büyük duruyor

Evet pedler kocaman olduğu için büyük duruyor
Ped dışında pedi tutan omurga da düz H2002P ve H2002BG göre büyük. Ama V2 X kadar büyük değil, kavrıyor yani. Tabii bu ürünün sağ tarafındaki pedi oynatan kısımda hafif bir üretim hatası var. Çok az bir miktar sağ kulak boşta kalıyor, ama sorunu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,325
Üyeler
198,745
Son üye
raihoku

Geri