darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 943
D&R stokları yenilemiş ve yine aynı indirimli fiyattan iki rengini de satıyor. Ayrıca konuda ürünü daha ucuza alabileceğiniz iki yöntem daha paylaştım. O kuponları da kullanarak alın.
www.dr.com.tr
www.dr.com.tr
Ürünün kendi uygulamasını yüklemeyin, ATK masaüstü driverını yüklerseniz ATK N9 olarak algılıyor. ATK HUB'daki EQ ayarlarını kulaklıkta kullanabiliyorsunuz, ses kalitesini bayağı iyileştiriyor. Uygulama olmadan da CS2, Valorant ve BF6 rahatça ses kastığımı söyleyebilirim.
www.atk.store
Troy kartla alanlara da ₺200 kupon var. Troy kartınız yoksa Paycell falan hesabı açın veya bankadan ön ödemeli troy kart oluşturun. Parayı oraya aktarıp alın.
www.dr.com.tr
Kod: TROY200
Türk Telekom müşterilerine yine ₺150 kupon tanımlamışlar.
Bu sefer kodu kullanmayacağım, o yüzden ilk kullanan kişiye hayırlı olsun.
Şifre: 06641720
Vodafone Pay ile ödenince ₺200 geri verdiğini söyleyenler var, araştırdım ama bir kampanya görmedim. Vodafone pay kullanan varsa deneyebilir.
Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı (Siyah)
Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı (Siyah) en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!
Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı (Beyaz)
Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı (Beyaz) en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!
Ürünün kendi uygulamasını yüklemeyin, ATK masaüstü driverını yüklerseniz ATK N9 olarak algılıyor. ATK HUB'daki EQ ayarlarını kulaklıkta kullanabiliyorsunuz, ses kalitesini bayağı iyileştiriyor. Uygulama olmadan da CS2, Valorant ve BF6 rahatça ses kastığımı söyleyebilirim.
ATK HUB | All-in-One Software for ATK Devices
Easily manage your ATK mouse, keyboard, or headset with ATK HUB. Customize performance, lighting, macros, and stay updated with one powerful tool.
www.atk.store
Troy kartla alanlara da ₺200 kupon var. Troy kartınız yoksa Paycell falan hesabı açın veya bankadan ön ödemeli troy kart oluşturun. Parayı oraya aktarıp alın.
D&R
Binlerce kitap, teknoloji ürünü, hediye, müzik ve daha fazlası indirim kampanyalarıyla kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da!
Kod: TROY200
Türk Telekom müşterilerine yine ₺150 kupon tanımlamışlar.
Bu sefer kodu kullanmayacağım, o yüzden ilk kullanan kişiye hayırlı olsun.
Şifre: 06641720
Vodafone Pay ile ödenince ₺200 geri verdiğini söyleyenler var, araştırdım ama bir kampanya görmedim. Vodafone pay kullanan varsa deneyebilir.
Son düzenleme: