Akım Korumalı Priz Tavsiyesi

Hocam bana 6 li lazım ama onun da fiyatları 3500 civarı ve 1800 joule falan benim attığım da 1800 TL say ama 900 joule başka özellikler ve marka kalitesini dahil etmedim bile hangisini tercih etmeliyim
Philips kullanmadım test etmedim. Ama Yaklaşık 10 yıldır Schneider kullanıyorum 6 adet tekli prizi mevcut 2 defa yüksek akımdan dolayı sistemi kurtardı. Attığınız ürünün trendyol yorumlarında da çok şık durdu, çok hızlı geldi, çok kaliteli görünüyor gibi saçma sapan şeyler var deneyim eden kimse olmamış gibi gördüm.

O zaman joule değerini de araştırıp bunu da alabilirim
Philips
Viko
Schneider
Bu üç seçenek var şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niye
öyle öğrettiler bize :)
mutlusanın ozellıklerını atayım gemini ile karsılastırmalarını yaparsın

1783022001587.webp

32.5kA epeyce yuksek bi değer haberın olsun brenshutl modellerı bıle 13.5 da kalıyor
(urunde usb secenegı olan versıyonda mevcut ona gore)

Philips kullanmadım test etmedim. Ama Yaklaşık 10 yıldır Schneider kullanıyorum 6 adet tekli prizi mevcut 2 defa yüksek akımdan dolayı sistemi kurtardı. Attığınız ürünün trendyol yorumlarında da çok şık durdu, çok hızlı geldi, çok kaliteli görünüyor gibi saçma sapan şeyler var deneyim eden kimse olmamış gibi gördüm.
joule değeri ne kadar önemli bilginiz var mı

öyle öğrettiler bize :)
mutlusanın ozellıklerını atayım gemini ile karsılastırmalarını yaparsın

Alıntıyı görüntüle

32.5kA epeyce yuksek bi değer haberın olsun brenshutl modellerı bıle 13.5 da kalıyor
(urunde usb secenegı olan versıyonda mevcut ona gore)
O değerler çok anladığım şeyler değil ama joule birtek biliyorum gemini ile bakcam şimdi teşekkürler

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F (6 Çekirdek / 12 İş Parçacığı, 3.70 GHz, AM5, DDR5)

‎İşlemci Soğutucu:Thermalright
‎Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C

‎Anakart: ASUS Prime B650M-R (AMD AM5,
‎DDR5, mATX)

‎Ekran Kartı: ASUS DUAL NVIDIA GeForce RTX 5060

‎Bellek (RAM): G.Skill Ripjaws S5 16GB (1x16GB) 6000MHz CL36 DDR5

‎Depolama (SSD): Kioxia Exceria Basic 1TB (NVMe PCIe Gen4 M.2, 7200MB Okuma / 6600MB Yazma)

‎Güç Kaynağı (PSU): ASUS TUF Gaming 650W (80 Plus Bronze)

‎Kasa:ASUS PRIME AP202 TG 3x120mm ARGB FANLI Micro ATX SİYAH KASA

‎Monitör:ASUS 23,8" TUF GAMING VG249Q5A 0.3Ms 200Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR

Benim sistem i bu Korur mu
Philips akım korumalı priz 8 ki 2 m 900 joule
prız almadan en onemlı soruyu sormam lazım tesısatınızda topraklama var mı

joule değeri ne kadar önemli bilginiz var mı
Hocam oyuncu sistemlerde tercihen 1000 üzeri olması önemli Joule değeri kaç amper güce dayanabileceğini gösteriyor. Eğer joule düşük kalırsa kaçma ihtimali oluyor ama sadece Joule olarak değil mesela yüksek akım geldiğinde hemen devreye girmesi de önemli eğer girmezse yine sıkıntı yaşatır.

prız almadan en onemlı soruyu sormam lazım tesısatınızda topraklama var mı
Ayrıca en önemli konu bu. akım korumanın mantığı prize gelen fazla yükü sisteme girmeden topraklamadan dışarı atmaktadır. Bunu yapamazsa da içindeki sigortayı attırarak çalışan cihazları kurtarmayı amaçlar.

Hocam oyuncu sistemlerde tercihen 1000 üzeri olması önemli Joule değeri kaç amper güce dayanabileceğini gösteriyor. Eğer joule düşük kalırsa kaçma ihtimali oluyor ama sadece Joule olarak değil mesela yüksek akım geldiğinde hemen devreye girmesi de önemli eğer girmezse yine sıkıntı yaşatır.

Ayrıca en önemli konu bu. akım korumanın mantığı prize gelen fazla yükü sisteme girmeden topraklamadan dışarı atmaktadır. Bunu yapamazsa da içindeki sigortayı attırarak çalışan cihazları kurtarmayı amaçlar.
Philips 900 joule 1800 TL yaklaşık
Schneider 1850 joule diye hatırlıyorum 3500 TL
Viko 1050 joule 1150 TL
Hangisni alayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,223,406
Üyeler
198,557
Son üye
ErmeMarin