Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

2. el olarak 64GB Ram bile bulabilirsin ama biraz bütçeni aşar 30k felan oluyor ben baya zamandır araştırıyorum ordan biliyorum. Çip öğrenmenin ern basit yolu da 6000mhz+ CL 30-32 ise çok yüksek ihtimal SK Hynix
Araştırıcam hocam teşekkür ederim. ama taksitle almayı düşünüyorum 2. el nakit ödeyemem yüksek ihtimalle 0 tercih ederim gibi.

Kankam yok elden teslim satarım ben kargo işine girmem metropol şehrinde yaşadığım için letgoya koyduğumda max 1 haftası var. Zaten yüzde yüz ölücü bir teklif veya ortalama bir teklif gelicek onu bekliyorum ben söven birisi değilim olmaz der geçerim münakaşaya gerek yok en kötü 9 dan açarım 8.500 den açarım çok mühim değil ben istediğim fiyata satarım diye düşünüyorum yani 7-8 aralığında. Önce bi yeni ramleri almam gerek satışa koymam için :D
herhangi bir 6000mhz cl30 ram alabilirsin. tavsiye istemişin. İşlemcin ne söyle ona göre spesifik önereyim

Benimde aklımda o aralık vardı 10 dan koyarım teklifleflere göre ilerletirim sarı sitede 13k ya koymuş biri ama biraz fazla geldi bana o fiyat 2. el için.
10k ya sıfır 6000 mhz cl36 ram alınıyor. Hele 2x8 olup upgrade şansın olmayan bir ram için arkadaşın teklif ettiği 6k gayet iyi bi teklif

2x8 gb 6000Mt/s CL38 ram ilanı :D şu an 15.5 diyor hala :D

Alıntıyı görüntüle
Bizim insanımız aldığı malı kullandığını unutuyor bence tamam herkesin malı kendine kıymetlide ömrünüde yediğini hesap etmek gerek ne kadar iyi bakarsan bak kullanıyorsun sonuçta :kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10k ya sıfır 6000 mhz cl36 ram alınıyor. Hele 2x8 olup upgrade şansın olmayan bir ram için arkadaşın teklif ettiği 6k gayet iyi bi teklif
Siz yan hesaplarısınız galiba

herhangi bir 6000mhz cl30 ram alabilirsin. tavsiye istemişin. İşlemcin ne söyle ona göre spesifik önereyim
R7 7800x3d işlemcim

Patroit Viper Venom biraz daha iyi gibi marka olarak vs. Goodram ilk kez gördüm.

R7 7800x3d işlemcim

Patroit Viper Venom biraz daha iyi gibi marka olarak vs. Goodram ilk kez gördüm.
patriot stabilete sorunları olduğunu okudum cl30 da. cl36 da kullanman gerekebilir. goodram alabilirsin bence patriota göre daha az duyulmuş bir marka ama stabilete sorunları olduğunu düşünmüyorum. bunların ikiside aynı memchipleri kullanıyor zaten skhynix a olması lazım

patriot stabilete sorunları olduğunu okudum cl30 da. cl36 da kullanman gerekebilir. goodram alabilirsin bence patriota göre daha az duyulmuş bir marka ama stabilete sorunları olduğunu düşünmüyorum. bunların ikiside aynı memchipleri kullanıyor zaten skhynix a olması lazım
Teşekkür ettim hocam sağolun

Bu ram için 8-9k da vermek saçma değil mi ya?? Ben geçen sarı sitede 7k ya goodram irdm 6000mhz cl30 16gb aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,660
Üyeler
198,609
Son üye
deykinggg
Geri