Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Patriot viper tek modül 16gb 6000mhz Cl 30 sıfır 11.5k hazır sistemlerde çok kullanıldı 2. Elde 10k ya zor gider gibi
Patriot kaliteli bir marka ve fiyatı uygundur mesela bunu tercij edebilirsin genellikle de içinde sk hynix çip kullanıyor

32 Gb Ramler bile 14-15k ya geliyor 8+8 kimse tercih etmiyor DDR5 Sistemlerde bundan dolayı satılması zor 7k ya felan gider
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Markanın önemi değil içindeki çipin ve senin bütçenin önemi var
kanka bütçem 28 kadar var

Valla gram bilgim yok hocam ramler hakkında. Alırken güzel gozukmustu gozume benimki almıstım 2500 TL'ye. Bigun uyandım ramler ucusa gecmis benim aldıgım ram 4500 tl olmus dedim aldım aldım yoksa bu gidecek 4500 tl olan son stogu aldım benden sonra anında 7500 oldu sonrada uctu gitti zatwn biliyosun. Cl 36 yüksek değer alırken hata yapmışız. Belleklerim hynix m dieymişte ne anlama geliyor gram fikrim yok ramlere ilgi duymuyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Aldığın ram SK Hynix M-die ise çok iyi en iyisinin bir tık altı cl32 de çok rahata çalışır 6000mhz de

Aldığın ram SK Hynix M-die ise çok iyi en iyisinin bir tık altı cl32 de çok rahata çalışır 6000mhz de
Denedimde bellek hatası verdi 3 4 kere suan kendi xmp modunda çalıştırıyorum

knk yani o kadar da büyütmeye gerek yok 8gb ram artık bulamıyorum bile o derece ve sendeki ikinci el 10k mı bekliyorsun
Dostum okuma yazmada problem var mı kafamdaki fiyat aralığının 7-8 olduğunu 3.kere belirtiyorum başlığın altında okuduğun yazımda ilk belirttiğim yazı. 10 K dan açarım sonrasında düşürürüm anlamında yazdımda :D zaten parası olan adam 2. El ram bakmaz tekliflere göre ilerletirim demişim.

kanka bütçem 28 kadar var
2. el olarak 64GB Ram bile bulabilirsin ama biraz bütçeni aşar 30k felan oluyor ben baya zamandır araştırıyorum ordan biliyorum. Çip öğrenmenin ern basit yolu da 6000mhz+ CL 30-32 ise çok yüksek ihtimal SK Hynix

Benimde aklımda o aralık vardı 10 dan koyarım teklifleflere göre ilerletirim sarı sitede 13k ya koymuş biri ama biraz fazla geldi bana o fiyat 2. el için.

Kanka bütçen varsa zaten onu yapmak daha mantıklı :D bütçesi olan adam gelip niye 2. el ram baksın? Ben size fiyat sordum ne mantıklı olur diye sormadım fiyat önerisinde bulunmayacaksanız boş muhabbete gerek yok 10 dan koyarım sonrasında düşürürüm fiyatı zaten aklımdaki satış fiyatı 7-8 arası.
dostum 10k ya ilana koyarım dediğin için söyledim. o fiyata ilana pazarlık için 5k yazsam sövmediğin değerim kalmaz. ama 7-8de buluşabilmek için de 5-6 demek gerekir.

günün sonunda 6k diyen arkadaşa hayırlı olsun deriz gibi geliyor :D

dostum 10k ya ilana koyarım dediğin için söyledim. o fiyata ilana pazarlık için 5k yazsam sövmediğin değerim kalmaz. ama 7-8de buluşabilmek için de 5-6 demek gerekir.

günün sonunda 6k diyen arkadaşa hayırlı olsun deriz gibi geliyor :D
Kankam yok elden teslim satarım ben kargo işine girmem metropol şehrinde yaşadığım için letgoya koyduğumda max 1 haftası var. Zaten yüzde yüz ölücü bir teklif veya ortalama bir teklif gelicek onu bekliyorum ben söven birisi değilim olmaz der geçerim münakaşaya gerek yok en kötü 9 dan açarım 8.500 den açarım çok mühim değil ben istediğim fiyata satarım diye düşünüyorum yani 7-8 aralığında. Önce bi yeni ramleri almam gerek satışa koymam için :D

Kaç modül şeklinde denedin 2 mi 4 mü ?. Bu ayarları deneyebilirsin.
Anakartın kendi önayarı var kullananlar methediyor onlardan denedim. Açılırken ram oc error diyip biosa attı. Daha önce farklı bir sorunu çözmek için 1 hafta ugrastım ramlerle bütün timingleri kendim ayarladım güzel olmuştu cl32 de stabil çalışıyordu. Bios güncelledikten sonra ayarların hepsi gitti aklımdada kalmadıgı için ön ayar denemiştim. Sorunum işlemcinin ayarlarıyla alakalıydı onu çözdüğüm içinde tekrar denemedim ram oc

2x8 gb 6000Mt/s CL38 ram ilanı :D şu an 15.5 diyor hala :D

1783066209765.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,747
Üyeler
198,624
Son üye
shindaire

Geri