❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

normal fiyatı 33 25 indirimle olabilir thhciler bu sefer kazanabilir

şüpheli haraketten iptal yemesi amazonun Fraud korumasından kaynaklı herhalde. bir anda yüklü sipariş tek ürüne gelince otomatik iptali basıyor mu ne

1783073903784.webp

normalde fake etikette amazondan kargo maili gelmiyordu bunda gelmiş bir ihtimal diyorum artık

Ben haber indirim kaplanına düşer düşmez girip aldım.Şu an kargoya verildi görünüyor.Ama takip kimliğini dhl ye girince çalışmıyor.Henüz iptal edilmedi salı teslim görünüyor

Yeni trend bu oldu hocam firmalar praya sıkıştıklarında saçma sapan bi indirim çakıp ki gelen parayı iade süresi dolana kadar işletip nakit olarak kullanıp fiyat hatası yapmışız kanzi çekiyolar .
İyide Amazon satıcıya ürünün bedelini göndermiyordur ki hemen

bende kargo kodu vs oluşturulmuştu iptal yedim anlık

çekecekler kargodan gibi geliyor ins yanılırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet amazon ediyor şüpheli işlem diye sonrasında mail atıyor
O zaman hala şans var inşallah gelirde deli ettim kendimi indirim baka baka

nethouse firması entegrasyon hatası sebebiyle msi raider laptopun parasını ertesi gün yatırdı çok ilgilendiler
kioxia ssd aldığımız firma 10 güne yakın bekletti boşu boşuna para bekledi
umarım beta plus gönderecekse 1-2 güne göndersin iptal edecekse de 1-2 güne iptal etsin

Satıcının kolpalığını şöyle anlatayım eğer gerçek olsaydı 5-10 alımda stoklar ya biterdi ya kapanırdı.

fraud sistemleri çok geşişti artık AI ile. bir anda yüklü sipariş geldiğinde ürünün ortalama fiyatına bakıyor ve 3. parti bir satıcı ise bu işlemi otomatik donduruyor. satıcıya onay maili gidiyor fiyatınız doğrumu diye.

Geri