Bazen oltayı atarsın geldi sanırsın boş gelir bazende yakalarsın akşam karnın doyar çokta şeetmemek lazımBaba artık düşmemek lazım komik rakamda ürünlere kendi adıma bulaşmam yoksa dediğin gibi programa malzeme oluruz![]()
hepimizinki öyle gözüküyor. Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalış orada iade durumunu kontrol et falan çıkıyorKaç kişin iptal edildi. Benim kargoya verildi görünüyor iptal olurmu yine de
Yani yeri geldiğindr 30 31 bine satılan bir ürünü 25.300 tl ye indirilip satılabilmesi bence çok mantıksız değil.Herhangi bir şeye düşmedik paramızla bir ürünü daha ucuza almak istedik ama maalesef.Baba artık düşmemek lazım komik rakamda ürünlere kendi adıma bulaşmam yoksa dediğin gibi programa malzeme oluruz![]()
Hocam bende kargoya verildi görünüyorhepimizinki öyle gözüküyor. Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalış orada iade durumunu kontrol et falan çıkıyor
O sayfa da sadece geçen bana Amazon 200 TL hediye vermişti o görünüyorhesabım kısmındakı odemeler kısmına bakın bakalım şuraya gelmişmi iade
Alıntıyı görüntüle
daha geçmemiş iade o zaman amazonda gozuktukten sonra bankaya yatma suresı başlıyorHocam bende kargoya verildi görünüyor
O sayfa da sadece geçen bana Amazon 200 TL hediye vermişti o görünüyor
gaming gen eksikŞimdi benim kara liste tekrar güncellendi.
Sinerji
İtopya
İncehesap
Tebilon
Bu gidişle çok sevmesem bile daha kara listeme girmeyen Vatan'dan alışveriş yapacağım sadece. Adamlar fiyat hatası vs demiyor gönderiyor ne kadardan yazdıysa. Normalde ne nerede ucuzsa oradan alışveriş yapan biriyim ama artık az biraz fazla olsun Vatan'dan alayım diyerek alışveriş yapacağım mümkün oldukça.
Dip not: Ben gönderileceğini düşündüğüm halde almadım kartı
Bekleyelim bakalım akşama belli olur. Arkadaşımın şansına denk geldi ekran kartı alacaktı indirim kaplanı sayfasında bakınıyordum çıktığı gibi basıp aldım bendedaha geçmemiş iade o zaman amazonda gozuktukten sonra bankaya yatma suresı başlıyor
gelicek olsa bile kaplan paylaşmadan biterdi çok fazla stok vardı magazanın elınde o kadar stok yokturBekleyelim bakalım akşama belli olur. Arkadaşımın şansına denk geldi ekran kartı alacaktı indirim kaplanı sayfasında bakınıyordum çıktığı gibi basıp aldım bende