❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

1000tl de bonus geldiydi ne güzel o da silinecek

Baba artık düşmemek lazım komik rakamda ürünlere kendi adıma bulaşmam yoksa dediğin gibi programa malzeme oluruz :)
Bazen oltayı atarsın geldi sanırsın boş gelir bazende yakalarsın akşam karnın doyar çokta şeetmemek lazım

hesabım kısmındakı odemeler kısmına bakın bakalım şuraya gelmişmi iade
1783080712338.webp

Baba artık düşmemek lazım komik rakamda ürünlere kendi adıma bulaşmam yoksa dediğin gibi programa malzeme oluruz :)
Yani yeri geldiğindr 30 31 bine satılan bir ürünü 25.300 tl ye indirilip satılabilmesi bence çok mantıksız değil.Herhangi bir şeye düşmedik paramızla bir ürünü daha ucuza almak istedik ama maalesef.

Şimdi benim kara liste tekrar güncellendi.

Sinerji
İtopya
İncehesap
Tebilon
Gaming gen (Beta Plus)

Bu gidişle çok sevmesem bile daha kara listeme girmeyen Vatan'dan alışveriş yapacağım sadece. Adamlar fiyat hatası vs demiyor gönderiyor ne kadardan yazdıysa. Normalde ne nerede ucuzsa oradan alışveriş yapan biriyim ama artık az biraz fazla olsun Vatan'dan alayım diyerek alışveriş yapacağım mümkün oldukça.

Dip not: Ben gönderileceğini düşündüğüm halde almadım kartı

Beyler boş yapmayı bırakın da insanlar sonuna kadar hakları olan bir ürün için hukuki yollara başvursun

Şimdi benim kara liste tekrar güncellendi.

Sinerji
İtopya
İncehesap
Tebilon

Bu gidişle çok sevmesem bile daha kara listeme girmeyen Vatan'dan alışveriş yapacağım sadece. Adamlar fiyat hatası vs demiyor gönderiyor ne kadardan yazdıysa. Normalde ne nerede ucuzsa oradan alışveriş yapan biriyim ama artık az biraz fazla olsun Vatan'dan alayım diyerek alışveriş yapacağım mümkün oldukça.

Dip not: Ben gönderileceğini düşündüğüm halde almadım kartı
gaming gen eksik

daha geçmemiş iade o zaman amazonda gozuktukten sonra bankaya yatma suresı başlıyor
Bekleyelim bakalım akşama belli olur. Arkadaşımın şansına denk geldi ekran kartı alacaktı indirim kaplanı sayfasında bakınıyordum çıktığı gibi basıp aldım bende

Bekleyelim bakalım akşama belli olur. Arkadaşımın şansına denk geldi ekran kartı alacaktı indirim kaplanı sayfasında bakınıyordum çıktığı gibi basıp aldım bende
gelicek olsa bile kaplan paylaşmadan biterdi çok fazla stok vardı magazanın elınde o kadar stok yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,953
Üyeler
198,666
Son üye
cenx

Geri