ELEKTRİK KESİNTİSİNDE YANABİLİR VE GARANTİ KAPSAMIYOR MU?Pahalı Bilgisayarlara güvenlik için gerekiyor biliyorum ama OLED monitörse kesin al vs gibi bir durum var mı ? Satış görevlisi hassas cihazlar elektrik kesintilerinde yanabilir ve bunu garanti kapsamıyor dedi .
Olede özgü bir durum yok diye biliyorum ama elektrik tesisatı kaynaklı sıkıntılardan çok nadiren de olsa sorun çıkabiliyor ona bir şey diyemem.Pahalı Bilgisayarlara güvenlik için gerekiyor biliyorum ama OLED monitörse kesin al vs gibi bir durum var mı ? Satış görevlisi hassas cihazlar elektrik kesintilerinde yanabilir ve bunu garanti kapsamıyor dedi .
Garanti kapsamına girmez ama sorun elektrik kaynaklı ise elektrik şirketinden zararı tazmin edebilirsiniz öyle extrem durumlarda.ELEKTRİK KESİNTİSİNDE YANABİLİR VE GARANTİ KAPSAMIYOR MU?
Mesela evde otururken yakın bir yere yıldırım düşerse evdeki elektronik cihazlar bozulabilir. Oturduğun yerde voltaj dalgalanması çok oluyorsa, elektrikler sürekli gidip geliyor gibi oluyorsa elektronik cihazlarda problem çıkabilir. Ama oturduğun yerde elektrikler sık sık kesilmiyorsa elektronik cihazın zarar görme ihtimali çok az.Pahalı Bilgisayarlara güvenlik için gerekiyor biliyorum ama OLED monitörse kesin al vs gibi bir durum var mı ? Satış görevlisi hassas cihazlar elektrik kesintilerinde yanabilir ve bunu garanti kapsamıyor dedi .
ayda 3 -4 gidiyordurMesela evde otururken yakın bir yere yıldırım düşerse evdeki elektronik cihazlar bozulabilir. Oturduğun yerde voltaj dalgalanması çok oluyorsa, elektrikler sürekli gidip geliyor gibi oluyorsa elektronik cihazlarda problem çıkabilir. Ama oturduğun yerde elektrikler sık sık kesilmiyorsa elektronik cihazın zarar görme ihtimali çok az.