Yurtdışı iPhone 17 Pro Max Dual Sim Kullanabilir Miyim?

Hangi model olursa olsun gün sonunda çift sime yani çift IMEI'ye sahip olduğu için 4+4'ten her türlü faydalanırsın. Üstteki arkadaşın Çin'den gelen modelleri al demesini umursama çünkü Çin'e dağıtılan iPhonelar'da Apple Intellegance ve yeni gelecek olan Siri AI yok. Ek bilgi olarak da Arabistan'daki telefonlarda da FaceTime yok. Gürcistan'dan almak mantıklı olmuş, hayırlı olsun.
yani hocam ekstra bilgilendirme olsun sizin mesajı görüp karıştıranlar oloabilir. arabistan taraflarında dubai cihazıda avrupa cihazı geçiyor sağlam yani. hong kong cihazlarıda 2 fiziki ve herşeyi açık diye biliyorum.

dostum adam gürcistan telefonu almamış olabilir adamlara da dışarıdan gelmiştir belki

hocam e sim için bayiye gitmeden türk telekom uygulamasından geçiş yaptım vodafoneu bilmiyorum bi bakın ama uygulamaya
çift e sim benimki de japon cihazı 8 ay boyunca kullanabiliyoruz
e sim fiziksel sim olması farketmiyor sadece çift imeı olması gerekiyor o da tümiphonelarda standart.
youtubeda e simden e sime geçiş var diğer imeiye geçiş yani videoya bakarak yapabilirsiniz
O nasıl oluyor benim de Türk Telekom hattım Esim yapmak için bayi diyorlar bir de ücret aldılar mı?

yani hocam ekstra bilgilendirme olsun sizin mesajı görüp karıştıranlar oloabilir. arabistan taraflarında dubai cihazıda avrupa cihazı geçiyor sağlam yani. hong kong cihazlarıda 2 fiziki ve herşeyi açık diye biliyorum.
Hatırlattığın için teşekkürler. Arabistan'a ek olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nde de FaceTime yok.

Çin'de olup AI'dan yararlanmak için aynı Türkiye'deki insanların App Store'da olmayan uygulamaları indirmek için nasıl kendi bölgesini ABD gibi gösteriyorsa, Çin'deki vatandaşın ya da oradan gelen bir telefon kullanan kişinin de kendisini ABD gibi bu tarz uygulamaların serbest olduğu bir bölgedeymiş gibi göstermesi gerekiyor.

Hangi model olursa olsun gün sonunda çift sime yani çift IMEI'ye sahip olduğu için 4+4'ten her türlü faydalanırsın. Üstteki arkadaşın Çin'den gelen modelleri al demesini umursama çünkü Çin'e dağıtılan iPhonelar'da Apple Intellegance ve yeni gelecek olan Siri AI yok. Ek bilgi olarak da Arabistan'daki telefonlarda da FaceTime yok. Gürcistan'dan almak mantıklı olmuş, hayırlı olsun.
Çift fiziksel cihazları genel olarak almayın Esim yok onlarda. Sadece Esim de iki açıdan sorun olabilir hem her yerde Esim alman gerekecek fiziksel takma imkanın olmayacak hem Esim modellerin bataryası farklı, uzun süre kullanırım diyenler batarya değişiminde sorun yaşar.

En mantıklısı yine hem fiziksel hem Esim olan bence.

O nasıl oluyor benim de Türk Telekom hattım Esim yapmak için bayi diyorlar bir de ücret aldılar mı?
110 tl ücreti var uygulamadan yapabilirsiniz hat değişikliği diyerek

hocam satarken zorlanırsınız keşke 1 fiziki 1 esim alsaydınız. ip15pro 1 fiziki 1 esim ile 16pro 2 esim piyasası aynı ve yukarda birisi daha demiş 2 adet siminiz oluyor mantıken evet yani yine 8 ay kullanırsınız

Haklısınız hocam ama gerçekten çok pahalıydı ve bütçem anca yetti yoksa fiziki olanı almak istiyordum aslında. E sim olanı tax free ile 65 bin fiziki olanı 74'e denk geliyordu o kadar bütçeye çıkamadım maalesef

Geri