Elektrık Gıdıp Gelmesı Sonrasında Goruntu Yok (PC Calısıyor)

Reaksiyon skoru
2,351
Dostlar selam arkadasımın basına bu olay gelmıs bendede zaman zaman goruntu gelmeme sorunu oluyodu ama elektrık gıtmesınden kaynaklı degıl herneyse bıos pılını cıkarıyodum ramlerı cıkar tak yapıyodum o tur seylerle cozuyodum ama onunkı elektrıkten kaynaklı sımdı ani voltaj geldı hasar bıraktı dıcemde o zaman calısmaması lazım degılmı? sadece goruntu gelmıyor

Sadece görüntü gelmemesi garip. Fanların vesaire her şeyin çalıştığına eminsen görüntüyü anakarttan almayı denedin mi ekran kartı yerine

kasanın güç girişini kapatın gerekirse kabloyu sökün power tuşunu 3 kez 5 er saniye basın kabloyu tekrar takın ve bilgisayarı başlatın

Anakartta debug ışığı yok mu?

açılışta yanıp sönme oluyor mu? ekran gelmese bile klayyede num açıp kapayınca tepki veriyor mu?
hocam klavye mouse ekpıman ısıgı var fanlarda donuyo sadece monıtor gelmıyo bu sorun bana cok oluyodu bı sekılde halledıyodum ama arkadasta bı turlu cozemedık elektrık zarar verse komple acılmazmı?

hocam klavye mouse ekpıman ısıgı var fanlarda donuyo sadece monıtor gelmıyo bu sorun bana cok oluyodu bı sekılde halledıyodum ama arkadasta bı turlu cozemedık elektrık zarar verse komple acılmazmı?
Dostum debug ışıkları başlangıçta yanıp sönüyor mu? Klavyede num* açıp kapadığınızda tepki veriyor mu?

clear cmos dene, anakart üst modelse tuş vardır eğer değilse fişten çekip bios pilini çıkartıp beklesin aslında pinlerlede yapabilir ama o zor biraz bilmeyen biri için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,119
Üyeler
199,296
Son üye
cnesein

Geri