Steam'e 600 Dolar Atılır mı? Değer mi? İstek Listemde 200 Tane Oyun Var

Değer, dolar olarak atacaksın zaten en kötü enflasyondan etkilenmezsin.

Anladım hocam teşekkür ederim peki istek listemden şuanlık alma ileride alırsın dediğiniz oyun var mıdır?
Hocam bence indirime girmemiş oyunlar için acele etmeyin onları başka zaman alırsınız az indirime girmiş oyunlar için de aynı şekilde.

csfloattan 600 dolarlık skin al 400 dolar civarına gelir

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Arkadaşların dediği gibi parayı at enflasyondan etkilenmemek için indirimdekileri al oyna. Oynadıklarınla vakit geçirirken diğer oyunlar indirime girer zaten.

• Muhteşem
Staller blase rdr1 crimson desert fable oblivion remasterd mafia thr old country 0007 first light ds3 için indirim bekle

• Beğen
Aynı anda çok fazla oyun almanın mantığı yok bence. 3-5 oyun al bitirene kadar diğer indirim dönemi gelir o oyunları alırsın.
Valla hocam ben HAFTALIK EN AZ 2-3 tane oyun bitiriyorum bunları göz önünde tutunca baya alasım geliyor :D yani öyle 3-5 tane oyun alsam 10 gün içinde biter :D

csfloattan skin alıp steamde satmak tarzı şeylerle 400 450 500 dolarada 600 dolarlık bakiye kazanabilirsin istersen araştır az 100 dolar az para değil

• İnanılmaz
Hocam bence indirime girmemiş oyunlar için acele etmeyin onları başka zaman alırsınız az indirime girmiş oyunlar için de aynı şekilde.
Şimdi parayı atıp indirim geldikte almayı düşünüyorum veya en az %50 varsa almayı istiyorum.

Geri