❌İndirim Bitti! Xiaomi 20.000 Mah 33w Powerbank 899₺ (Troy Kart Özel)

Dandik markalarda evet. 20000 mAh fulledin powerbanki diyelim. Zamanla kayıp oluşuyor. İçerisinde kullanılan lityum pile göre değişir. Telefon şarj etmesen kapalı beklese bile zamanla kayıp oluşuyor benim vurgu yaptığım kısım bu. Yani bir ay boyunca bir kayıp yaşamadım bir ayı çıkardı.
Ya hocam bende spigenin powerbankini kullanıyorum hiç kayıp yaşamadım ondan sordum. Bu kayıp yaşama kısmı pilin yapısına türüne göre mi değişiyor veyahut kaybı önlemek için herhangi bir şey var mı

Bunların çakma olma ihtimali yüksek değil mi
2015 te aldığım xiaomi 10.000 mah olanı halen kullanıyorum. iyi gidiyor halen ölçüm yapmadım ama. orjinalse güzeldir muhtemelen. o zamanlar qr okutarak kontrol ediliyordu orinalliği. halen varsa qr kodu, kontrol ederiz.

bende baseus starlord serisi vardı 1 yıl oalcak nerdeyse 20000mah 22.5w ortada bombe var şişiklik üretimi eski olduğu için sanırım bunu çektim baseusu da parçalıcam artık :D

o powerbank modelinde ısınma sorunu var sanırım, xiaomi bu model powerbankleri geri toplamış

Güzel bilgi. Gelince s/n sorgulama yaparak duruma göre iade ederim.

Aklı olan almaz.
1783258836399.webp

Hocam bu olayı xiaomi kendi sitesinden seri no girip test edebiliyorsunuz alan baksın güvenliyse zaten bu fiyata çok iyi bence ben aldım sıkıntılı çıkarsa iade edicem
tam olarak ne yazarsa güvenilir değil ne yazarsa güvenilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,812
Üyeler
199,225
Son üye
İlker Baki

Geri