9060xt Almalımıyım Beklemelimiyim?

9600x ve 9060xt 16gb kullanıyorum. Forum tavsiyesi üzerine 5060ti 8gb yerine bunu aldım. Başlarda sorun yaşadım, ekran kartını default moddan çıkardığımda ve ilk çıktığı zaman bf6da crash yiyordum driver ile fixlendikten sonra pek kayda değer problem yaşamadım. 6 aydan fazladır bir şikayetim yok açıkçası. Arada ufak tefek uğraştırdığı olmuştur ama çözülemeyen bir problem yaşamadım hiç. Genel olarak performans konusunda da çok memnunum. Vram konusunda da kafam aşırı rahat, çokça güncel oyunda 12gb üzeri kullanım gördüm ve her gördüğümde 16gb alarak yaptığım tercihten memnun kaldım. RTX performansı bir nvidia kadar olmasa da fazlasıyla iyi. FSR konusunda da FSR4 ile çok iyi iş çıkarmışlar çok başarılı, ancak pek fazla oyunda güncel fsr yok AMD nin biraz oyun desteğini arttırması lazım. Eğer 5060ti 16gb fiyatı bu kadar absürd olmasaydı onu tercih ederdim ama 9060xt nin hakkını da vermek lazım bu fiyata bu performans çok çok iyi.

Aslında 9070xt düşünüyordum ama para sıkıntısı yüzünden daha alt model bakmak istedim RT performansida fena olmasın istiyorum 2K monitörüm var. 5060ti baktım fiyatlar iyi değil. 9060xt kullanıp bana deneyimlerini anlatabilcek birisi varsa sevinirim.
artık oyun oynamak istiyorum birsuru guzel oyun çıkıyor ben hala izliyorum 1660 superim var suanda.

Yani sizce 9060xt almalımıyım yoksa 9070xt için beklemelimiyim. Öğrenci olduğum için uzun süre beklemem gerekicek hatta belki diğer seneye kadar.
1660 oynatır zaten çoğu oyunu, paranı biriktir iyi kart al 9060 giriş seviyesi kalıyor.

Aslında 9070xt düşünüyordum ama para sıkıntısı yüzünden daha alt model bakmak istedim RT performansida fena olmasın istiyorum 2K monitörüm var. 5060ti baktım fiyatlar iyi değil. 9060xt kullanıp bana deneyimlerini anlatabilcek birisi varsa sevinirim.
artık oyun oynamak istiyorum birsuru guzel oyun çıkıyor ben hala izliyorum 1660 superim var suanda.

Yani sizce 9060xt almalımıyım yoksa 9070xt için beklemelimiyim. Öğrenci olduğum için uzun süre beklemem gerekicek hatta belki diğer seneye kadar.
9070xt 4k oyunlar akıcı oynatır çoğu yanı 4k gırış kartı 2k ise çok çok rahat oynatır ileriye dönük bir kart dıyebılırız 9060xt ise 2k kartıdır guncel oyunları çok rahat oynatır oynayamadığım oyunlar yok 4k oynayabılırsın bıraz fantezıye kaçıp ets vs abımın pcde 9060 xt 16gb var bendede 9070xt ıkısıde sorunsuz yanı hangısını alırsan al gonul rahatlıgıyla kuıllanbılırsın

Yapay zekâ ile işin içine girilmeyecekse RX 9060 XT yeterli. İkinci elden de bakmak isterseniz RX 6800 serisi gayet mantıklı seçim olacaktır. 👍

Dün Öğle saatlerinde 25.5k ya indi 9070xt

Bence ya indirim bekleyin acelesi yok

Yada rtx 4070 ti inceleyin 2 nci elden Eğer ağır performans arıyorsanız

Yani tam bir şey diyemiyorum şuan hocam anlık olarak 23k falan 9060xt icinde indirim bekliyorum o zaman alabilirim anca muhtemelen
Yazılım fazla ugrastirmiyorsa alirim o zaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün Öğle saatlerinde 25.5k ya indi 9070xt

Bence ya indirim bekleyin acelesi yok

Yada rtx 4070 ti inceleyin 2 nci elden Eğer ağır performans arıyorsanız
Onu gördüm fakat yanlış fiyatlandırma değilmi? Herkes iptal oldu yazmıştı

2. El maalesef bakamıyorum param guvende ile satan yok varsa da cok fiyat yuksek oluyor. Elden de gidip bakamam. Kendi sehrimdede yok kart satan

Onları gördüm evet iptal edilenler olmuş ama yanlış hatırlamıyorsam 2-3 kişide aldığını söyledi o fiyata

Ama yinede benim düşüncem İndirim beklemek yada 2nci el daha güçlü ekran kartı düşürmek olurdu

2. El maalesef bakamıyorum param guvende ile satan yok varsa da cok fiyat yuksek oluyor. Elden de gidip bakamam. Kendi sehrimdede yok kart satan
2nci elden 7900xtx ve 4070 ti ekran kartları bütçeni aşabilir 7900xtx özellikle ama fiyatlarına göre performanslarına aşığım

Baksana şunun büyük o güzel asaletine:

Kankam ben yarın alıcam bir şey çıkmaz ise 16 vram li 3 fanlı alıcam geldiği zaman yazarım sana
hoxam ben dual fanlı aldım 9060xtyi pişman etmez umarım

Onları gördüm evet iptal edilenler olmuş ama yanlış hatırlamıyorsam 2-3 kişide aldığını söyledi o fiyata

Ama yinede benim düşüncem İndirim beklemek yada 2nci el daha güçlü ekran kartı düşürmek olurdu
İndirim beklesemde ne kadara dusecekki hocam 9070xt 35k bandinda bir kart. Denk geldide 25k ya 2 3 kişi aldı diye tekrar böyle birsey beklemek ne kadar mantıklı bilemeyiz ki ne zaman böyle bir şey olacağını

hoxam ben dual fanlı aldım 9060xtyi pişman etmez umarım
Kullandiktan sonra deneyiminizi paylasirsaniz sevinirim

İndirim beklesemde ne kadara dusecekki hocam 9070xt 35k bandinda bir kart. Denk geldide 25k ya 2 3 kişi aldı diye tekrar böyle birsey beklemek ne kadar mantıklı bilemeyiz ki ne zaman böyle bir şey olacağını

valla hocam ssd stoğu bekliyorum nato yüzünden pcyi açamıyorum

Hocam 25k civarına düşmesi bidaha mümkün deil ama Pulse model ztn 34k ve 28-30 Civarlarını görebiliyo fiyatları

Eğer 4k 5k daha fazla veriyim gibi bi bütçeniz varsa kesinlikle bekleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,879
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri