❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

bu kartın çıkış fiyatı globalde 600 dolar 27k eder hadi model bazlı düşünelim 28.5 olsun 3k indirim olmuş sanki allahlık fiyata satıyormuş hatta bedavaya veriyormuş gibi burda insanların düşünce ve fikrini kırmaya çalışıyorsunuz. abd de zaten 50 küsür dolara satılarak uyguna verilen casio duro marlin saatini 12 dolara sattılar wallmartta. sizin gibi yaygara koparanı görmedim oralarda o konularda. Türk insanını aşağılayıp alamazsın haketmiyorsun imaları alıyorum bu postlardan sanki bir elin yönlendirmesiyle yapılan hareketler gibi geliyor.
:D aynen brom 27k, bekle sen 25kya alırsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu kartın çıkış fiyatı globalde 600 dolar 27k eder hadi model bazlı düşünelim 28.5 olsun 3k indirim olmuş sanki allahlık fiyata satıyormuş hatta bedavaya veriyormuş gibi burda insanların düşünce ve fikrini kırmaya çalışıyorsunuz. abd de zaten 50 küsür dolara satılarak uyguna verilen casio duro marlin saatini 12 dolara sattılar wallmartta. sizin gibi yaygara koparanı görmedim oralarda o konularda. Türk insanını aşağılayıp alamazsın haketmiyorsun imaları alıyorum bu postlardan sanki bir elin yönlendirmesiyle yapılan hareketler gibi geliyor.
Sondaki duyar çabası kopardı açıkçası Türk insanını aşağılamayla ne alakası var? Git duyarını başka yerde kas.

Valla ben 32.5 e dusunce taksitle cekmistim sapphire 9070 xtyi. Ulan beklesem indirim olur mu diye dusunuyordum ama iyiki almisim diyorum simdi. Galiba pek dusmeyecek bu kartlar artik.

Valla ben 32.5 e dusunce taksitle cekmistim sapphire 9070 xtyi. Ulan beklesem indirim olur mu diye dusunuyordum ama iyiki almisim diyorum simdi. Galiba pek dusmeyecek bu kartlar artik.
Ülkede monitör dışında nerdeyse hiçbirşeyin fiyatı aşşağı doğru ilerlemiyor

monitörde tahminimce firmalar arası rekabet arttığından ve teknoloji ilerlediğinden fiyatlar düşüyor

bugün fırından ekmek alsan haftaya kardasın öyle diyeyim

monitörde tahminimce firmalar arası rekabet arttığından ve teknoloji ilerlediğinden fiyatlar düşüyor

Valla gercekten oyle. Tamam bazen dehset indirimler olmasina oluyor ama yakalamak zor. O yuzden butceye uygun taksit yakalandigi zaman almakta fayda var gibi.

Ülkede her ay dolar euro 1 tl artıyor üstüne enflasyon artıyor yetmiyor bi de ram krizi devam ediyor. AMD bile 550 dolar etmeyecek kartı 550 dolardan çıkarıyor. Bu kartın bu fiyatlara düşmesi çok çok zor, arada bir vatan yapıyor onda da çok az stok oluyor. Yani siz bilirsiniz ama bence 32-33 zaten çok iyi fiyat bu kartı için. 5070 bile 36k olmuş ülkede. İhtiyacınız varsa böyle ekstrem indirim kovalamayın. Gerçekçi konuştuğum için satıcıyı korumuş oluyorum, banane satıcıdan keşke 25k olsa da hepimiz alsak, siz de kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz %30 indirim olabilir gayet normal falan diye. Yine de siz bilirsiniz.

Ülkede her ay dolar euro 1 tl artıyor üstüne enflasyon artıyor yetmiyor bi de ram krizi devam ediyor. AMD bile 550 dolar etmeyecek kartı 550 dolardan çıkarıyor. Bu kartın bu fiyatlara düşmesi çok çok zor, arada bir vatan yapıyor onda da çok az stok oluyor. Yani siz bilirsiniz ama bence 32-33 zaten çok iyi fiyat bu kartı için. 5070 bile 36k olmuş ülkede. İhtiyacınız varsa böyle ekstrem indirim kovalamayın. Gerçekçi konuştuğum için satıcıyı korumuş oluyorum, banane satıcıdan keşke 25k olsa da hepimiz alsak, siz de kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz %30 indirim olabilir gayet normal falan diye. Yine de siz bilirsiniz.
Usta yanlış mesajı etiketledin galiba

[td]
[td]
Merhaba,

Siparişiniz 405-1000759-7857146 from BETA PLUS TEKNOLOJİ için ₺25.299,00 tutarındaki ücret iadenizi işleme aldığımızı bildirmek isteriz.
[/td]
[/td]
[td]
[td]
Bu geri ödeme aşağıda belirtilen ürün(ler) içindir:

Ürün: ASUS-PRIME-RX9070XT-O16G-AMD-RADEON-RX 9070 XT-16GB GDDR6 OC-HDMI 3xDP EKRAN KARTI
Miktar: 1
ASIN: B0DSG52H7D
Ücret iadesi nedeni: Hesap denkleştirme

Bu ürün için ücret iadenizin ayrıntıları aşağıda yer almaktadır:
Ürün İade: ₺25.299,00
[/td]
[/td]
[td]
[td]
Notlar: Merhabalar

entegrasyon problemi sebebiyle sipariş iptal edilmiştir.
[/td]
[/td]
[td]
[td]
Ücret iadeniz aşağıdaki ödeme yöntem(ler)ine yansıtılacaktır:

Taksit: ₺25.299,00
[/td]
[/td]

Kartın avrupa satısı güncel 660€ en ucuz. 35.000₺ yapıyor. Bunun içine satıcının kârı ve vergisi de dahil. 600$ falan hikaye o fiyatlar yok onları avrupa ve Türkiye de göremezsin.
35k ₺ nin ne kadar altına satarlarsa kârlarından kısmış oluyorlar.
25k satmak en az satıcı icin 4-5k cebinden zarar demek. Cebinden zarar nedir biliyon mu? Adam sen o kartı al diye cuzdanindan 5k havaya para atmış oluyor.

Abd ile baska ülkeleri kıyaslaman komedi. zÜmraniye de pc bileşenleri toptancısı icin wallmarttı örnek vermen bambaska komedi.

Kartın avrupa satısı güncel 660€ en ucuz. 35.000₺ yapıyor. Bunun içine satıcının kârı ve vergisi de dahil. 600$ falan hikaye o fiyatlar yok onları avrupa ve Türkiye de göremezsin.
35k ₺ nin ne kadar altına satarlarsa kârlarından kısmış oluyorlar.
25k satmak en az satıcı icin 4-5k cebinden zarar demek. Cebinden zarar nedir biliyon mu? Adam sen o kartı al diye cuzdanindan 5k havaya para atmış oluyor.

Abd ile baska ülkeleri kıyaslaman komedi. zÜmraniye de pc bileşenleri toptancısı icin wallmarttı örnek vermen bambaska komedi.
Firmaların satın alım belgelerine mi erişiyorsunuz biz mi bilmiyoruz.

Firmaların satın alım belgelerine mi erişiyorsunuz biz mi bilmiyoruz.
Gizli yapılan bir ticaret değil. Her sey belli sadece insanlar işine gelmediği taraftan hesap kitap yapıyorlar.

Adam gitmis ABD fiyatini söylüyor. Abd ye arabayla 5-10 saatte varabiliyor herhalde ya da varabileceğini düşünüyor.

Abd çıkış fiyatı 600$ Avrupa çıkış fiyatı 689€.Diğer modeller 600€ civari oldugu icin Asus prime modelini 660-650€ civarlarına düşürdüler rekabetçi olsun diye.
Bizim garipte sanıyor ki adamlar 600$ alıp 35k ya satıyor 🤣. Avrupa vergileri de bizim gibi %20 leri buluyor. Abd de eyalet göre değişiyor %5 alanda var %25 alanda

2k monitörlerde 4. nesil qd oledler çıkacak
4k monitörlerde 5. nesiller çıkacak ondan iniyor bence
eski nesilleri eritiyorlar

2k monitörlerde 4. nesil qd oledler çıkacak
4k monitörlerde 5. nesiller çıkacak ondan iniyor bence
eski nesilleri eritiyorlar
Buda varda ben 4 sene önce 1080P 144hz monitöre 3999 tl vermiştim şuan daha iyisi aynı fiyatta 4 senede dolar kaç kat değişti eskiden monitör fiyatları çok çok daha pahalıydı bugüne göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,163
Üyeler
198,703
Son üye
BerkayDonanımA

Geri