Yardım 10.000tl Mouse Önerisi

Maşallah hocam bütçe iyi bu bütçeyle Superstrike 2 alsanıza bunları alacağınıza

Bu işin Hermesi Vakko sudur Superstrike 2

Türkiyede şuanda mevcut

Beyler selam bu 2 mouse arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

Finalmouse ULX Competition Karbon Fiber Wireless Mouse 9990 Tl

WLMouse Huan Magnezyum Wireless Mouse 8500Tl

Şu an viper v3 pro kullanıyorum aslında v4 pro alacaktım ama farklılık olsun istedim.
Finalmouse biraz daha koleksiyonluk ve limited bir ürün ama huan mükemmel bir seçim olur fps oyunları için. Finalmouse kötü bir mouse değil aksine çoğu e-sporcular kullanmakta fakat benim tercihim huan olur bu rengini al geç aşırı güzel.

Maşallah hocam bütçe iyi bu bütçeyle Superstrike 2 alsanıza bunları alacağınıza Belki yüzeyinden dolayı tercih ediyor olabilirsiniz ama

Bu işin Hermesi Vakko sudur Superstrike 2

Türkiyede şuanda mevcut
Link varmıdır hocam? biraz farklılık ve premium his için bu 2 model arasında kalmıştım dediğiniz mouse nasıldır acaba?

Link varmıdır hocam? biraz farklılık ve premium his için bu 2 model arasında kalmıştım dediğiniz mouse nasıldır acaba?
Dediğim mouse un dünyada benzeri yok Dünyanın en iyi fps Mouse u hocam İlk rapid trigger özelliğine sahip dünyanın en son model fps mousudur kendisi

Bundan iyisi yok direk sensör olarak her şey olarak

Finalmouse biraz daha koleksiyonluk ve limited bir ürün ama huan mükemmel bir seçim olur fps oyunları için. Finalmouse kötü bir mouse değil aksine çoğu e-sporcular kullanmakta fakat benim tercihim huan olur bu rengini al geç aşırı güzel.

Hocam bende huan almak istiyorum hem kontrolcüye gif ekleme olayı süper ama diğer mouseda çok lüks hissettiriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eliniz alıştıysa bence viper v4 prodan şaşmayın farklılık olsun diye wraith'in sorunlu garanti servisiyle karşılaşma riskini göze almayın derim.
Hocam öyle diyordum bende ama dümdüz plastik kullanıyorlar 10k verip birazda olsa kendimi farklı hissetmek iyi gelirdi

Dediğim mouse un dünyada benzeri yok Dünyanın en iyi fps Mouse u hocam İlk rapid trigger özelliğine sahip dünyanın en son model fps mousudur kendisi

Bundan iyisi yok direk sensör olarak her şey olarak
Harbiden o kadar iyi mi? hocamya daha önce duymamıştım

Hocam bende huan almak istiyorum hem kontrolcüye gif ekleme olayı süper ama diğer mouseda çok lüks hissettiriyor

Hocam öyle diyordum bende ama dümdüz plastik kullanıyorlar 10k verip birazda olsa kendimi farklı hissetmek iyi gelirdi

Bundan iyisi yok Hocam bide v4 pro olabilir arkadaşın dediği gibi

Teknoloji olarak Superstrike dan iyisi yok

v4 pro da gelişmiş farkları sadece razer v4 pro teknoloji olarak biraz hafif kalıyor superstrike a göre Ama biraz daha hafif ve pil ömrü birazdaha uzun

Yani teknoloji arıyorsanız Superstrike

Çok az daha hafif ve pil ömrü ise razer v4 pro

Tüm e sporcuların sponsoru bir mouse hemen hemen e spor camiasının %50 si 60 ı bu mouse a geçti

Rapid trigger vs olması çok iyi diyorlar incelemelrrini izle ingilizce olanlari

Bundan iyisi yok Hocam bide v4 pro olabilir arkadaşın dediği gibi

Teknoloji olarak Superstrike dan iyisi yok

v4 pro da gelişmiş farkları sadece razer v4 pro teknoloji olarak biraz hafif kalıyor superstrike a göre Ama biraz daha hafif ve pil ömrü birazdaha uzun

Yani teknoloji arıyorsanız Superstrike

Çok az daha hafif ve pil ömrü ise razer v4 pro

Tüm e sporcuların sponsoru bir mouse hemen hemen e spor camiasının %50 si 60 ı bu mouse a geçti
Hocam baktımda 6 taksit yokmuş maalesef 3 taksit vardı o yüzden sanırım şimdilik ondan vazgeçiyorum

Hocam baktımda 6 taksit yokmuş maalesef 3 taksit vardı o yüzden sanırım şimdilik ondan vazgeçiyorum
Anladım Ama aklınızda bulunsun yinede Çünkü bundan iyi teknolojiye sahip bir mouse yok dünyada şuanda
Ben söylemiş olayım da siz yine Araştırmaya devam edin hangisi daha uygunsa fiyat ve Performans açısından siz onu alın

Kesinlikle superstrike 2 almayın hocam o bütçeyle magnezyum yada karbonfiber mouse bakın

Harbiden o kadar iyi mi? hocamya daha önce duymamıştı

Anladım Ama aklınızda bulunsun yinede Çünkü bundan iyi teknolojiye sahip bir mouse yok dünyada şuanda
Ben söylemiş olayım da siz yine Araştırmaya devam edin hangisi daha uygunsa fiyat ve Performans açısından siz onu alın

Kesinlikle superstrike 2 almayın hocam o bütçeyle magnezyum yada karbonfiber mouse bakın
Hocam bi taraf superstrike süper diyor bi taraf alma diyor kafam karıştı. ama mediamarkı aradım sadece 3 taksit diyor attığım 2 mouse arasında kaldım yine hangisini öneririsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,706
Üyeler
198,616
Son üye
nonamed0g
Geri