Getirde Nogger İndirimi Var

Reaksiyon skoru
36
500 tl ye 250 tl indirim oluyor sepet tutarını da geçince 100 tl daha kupon oluyor 11 tane ekledim tanesi 33 tl ye geliyor
IMG_0184.webp

Kral naptın millet boykot diye doluşacak şimdi :D Bildirimleri kapat istersen şimdiden.

Kral naptın millet boykot diye doluşacak şimdi :D Bildirimleri kapat istersen şimdiden.

Yani mesela niye daha ortada hic bir sey yokken konuyu buna bagladin ? yani biri bana kalirsa abartmadiklari ,spam yapmadiklari veya uslubsuz tavir sergilemedigi surece boykot diye yazabilriler ki zaten BOYKOT'un mantigi bu insanlar dah bununda farkiknda degil ama neyse

sen ise daha ortada bir sey yokken boyle bir laf ediyorsun bunun turkce meali ''Simdi bagzi Yobazlar/gereksizler/m***** (artik zihninde nasil tanimladigina bagli) gelip burada boykot diye duygu somurusu yapacaklar vs. bunlarla ugrasmamak icin bildirimleri kaapat'' anlamina geliyor en yumusak tabirle

sen boyle demsen bile cumlenden bu anlasiliyor

Abe bunlar bayat mı oluyor bana mı bisküvisi bayat denk geldi 33 TL bile vermem

Yani mesela niye daha ortada hic bir sey yokken konuyu buna bagladin ? yani biri bana kalirsa abartmadiklari ,spam yapmadiklari veya uslubsuz tavir sergilemedigi surece boykot diye yazabilriler ki zaten BOYKOT'un mantigi bu insanlar dah bununda farkiknda degil ama neyse

sen ise daha ortada bir sey yokken boyle bir laf ediyorsun bunun turkce meali ''Simdi bagzi Yobazlar/gereksizler/m***** (artik zihninde nasil tanimladigina bagli) gelip burada boykot diye duygu somurusu yapacaklar vs. bunlarla ugrasmamak icin bildirimleri kaapat'' anlamina geliyor en yumusak tabirle

sen boyle demsen bile cumlenden bu anlasiliyor
Doğru

Su algidayi severdim de dayı bu dondurmalari şirketteki kimse mi yemiyor ya yani eskiden bı tık dondurma yiyormuş gibi hissediyorduk gecen kornetto ve nogger aldım bildiğin buz yiyorum adamlar maliyeti o kadar düşürmüş ki artık her gün 1 al 1 bedava ile satmaya calisiyor hayır pahalı ama kaliteli bi seri falan çıkarın onu alalım şu buzları bize kakalamayin

Son düzenleme:
Abe bunlar bayat mı oluyor bana mı bisküvisi bayat denk geldi 33 TL bile vermem
valla yumuşak oluyor bisküvisi dondurmasıyla güzel uyum oluyor baya seviyorum bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Su algidayi severim de dayı bu dondurmalari şirketteki kimse mi yemiyor ya yani eskiden bı tık dondurma yiyormuş gibi hissediyorduk şimdi kornetle nogger aldım geçen bildiğin buz yiyorum adamlar maliyeti o kadar düşürmüş ki artık her gün 1 al 1 bedava ile satiyorlar hayır pahalı bi seri falan çıkarın onu alalım şunları kakalamayin
artık dondurma olayan ürünlere meyveli sütlü buz yazıyorlar dediğin doğru dondurma değil bunlar sütlü buz

Su algidayi severim de dayı bu dondurmalari şirketteki kimse mi yemiyor ya yani eskiden bı tık dondurma yiyormuş gibi hissediyorduk şimdi kornetle nogger aldım geçen bildiğin buz yiyorum adamlar maliyeti o kadar düşürmüş ki artık her gün 1 al 1 bedava ile satiyorlar hayır pahalı bi seri falan çıkarın onu alalım şunları kakalamayin
Carte D'Or'dan örnek vereyim. Kendi yerinde yani Fransa'daki marketlerde satılanların içinde %50 civarı yağsız süt ve %10+ meyve gibi güzel değerler varken Türkiye'de satılanlarda da buzlu süt ve aromalar var. Durum ortada yani. 200 liralık bir şey çıkarsalar da asla o Fransa'daki kadar güzel olmaz maalesef :D

Su algidayi severdim de dayı bu dondurmalari şirketteki kimse mi yemiyor ya yani eskiden bı tık dondurma yiyormuş gibi hissediyorduk gecen kornetto ve nogger aldım bildiğin buz yiyorum adamlar maliyeti o kadar düşürmüş ki artık her gün 1 al 1 bedava ile satmaya calisiyor hayır pahalı ama kaliteli bi seri falan çıkarın onu alalım şu buzları bize kakalamayin
yav birader şunları dondurma sanıp alıyor musunuz hala siz? çok bu tarz bi şey yemek istiyosanız muz ve kremayı blenderdan geçirin tepsinin zeminine eti kakaolu bisküvi koyun üzerine o blenderdan geçirdiğiniz şeyi dökün tekrar bisküvi koyun buzluga atın donunca bicakla kesin yiyin icinde palm yağı gibi saçma sapan şeyler olan tatsız lezzetsiz şeylere para veriyosunuz cok garip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,223,753
Üyeler
198,625
Son üye
emir006

Geri