Yardım Havit Gamenote Kb884l Alınır mı

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
276
Hb de 800 tl gibi bir fiyata geliyor. Bu fiyata alınır mı yoksa başka bir seçeneğe bakmak gerekir mi yoksa alınır mı? Aynı fiyat aralıklarında bir klavye yine bana aynı fiyata gelicek.
Link

Hayır kablolu altta 2 tane yükseltme Seçeneği var renk parlaklığı ve modlarin hızı ayarlaniyor kendi programından sadece Yanacak olan tuşları falan seçebilirsiniz güzel bence ama yinede başka klavye araştırmak önemli

Hayır kablolu altta 2 tane yükseltme Seçeneği var renk parlaklığı ve modlarin hızı ayarlaniyor kendi programından sadece Yanacak olan tuşları falan seçebilirsiniz güzel bence ama yinede başka klavye araştırmak önemli
Anladım hocam ama kurtarır gibi duruyor sağlamsa

Hb de 800 tl gibi bir fiyata geliyor. Bu fiyata alınır mı yoksa başka bir seçeneğe bakmak gerekir mi yoksa alınır mı? Aynı fiyat aralıklarında bir klavye yine bana aynı fiyata gelicek.
Link
Msi gk600 ile aynı kasa ama o daha cok ustune ugrasılmıs bir board tabii ki. Tek merak ettigim acaba gk600e kb884l driverı kurabiliyor muyuz çünkü gk600de lcd olmasına ragmen havit gibi driverı yok ne rgb ayarlanıyor ne gif koyuluyor

havit kulaklıklar güzel bütçe azsa zorlama alınır kullandım daha önce 2 sene pedler iyice yıpranınca yeni kulaklık aldım pad parasına zaten kulaklık satıyor adamlar ses kalitesi olsun mikrofon olsun üzmedi beni o dönem hatta sonradan geçtiğim corsair olsun arctic olsun özellikle ses kalitesi olarak arada fark yoktu öyle fiyat farkına değecek sırf kablosuzun rahatlığı ergonomisi vs. için geçmiştim ama bence değmiyorlar ödediğim fiyatlara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,986
Üyeler
198,876
Son üye
rapaic

Geri