PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
@kyemre058 sen anlarsın nasıldır bu![]()
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Pnyler fena kartlar değil güzeller. Soğutması sıkıntı değil ama sesi hakkında bilgim yok.![]()
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Fiyatı iyi gibi geldi ama sıkıntı şu ki bunu bu fiyata aldıktan sonra traktör gibi çalışırsa ne anlamı kaldıYapay zeka iyi diyor ama kullanıcılarına sormak lazım
Bence alınabilecek en güzel kartlardan biri hocam. Fiyatı makulse direk çekilebilir. Standart SFF lerden çıtır kalın. 50k ya alınır yani.@kyemre058 sen anlarsın nasıldır bu![]()
Yorum için sağol şu anlık bu var aklımda indirim felan olmazsa çekicem gibi gözüküyor5070 modelini kullanıyorum yaz sıcağında 79-80 derece furmark. Tahminim aynı fanlar vardır oyunda vs sesi rahatsız etmedi beni.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Edit ti modelinin bloğu daha kalın.
Fiyat 50500 peki bu model sff değil demi ben mi yanlış biliyorumBence alınabilecek en güzel kartlardan biri hocam. Fiyatı makulse direk çekilebilir. Standart SFF lerden çıtır kalın. 50k ya alınır yani.
SFF model ama standart SFF lerden hafif daha kalın. Güzel bir model bence alınabilir.Yorum için sağol şu anlık bu var aklımda indirim felan olmazsa çekicem gibi gözüküyor
Fiyat 50500 peki bu model sff değil demi ben mi yanlış biliyorum
Eyvallah hocam sağolunSFF model ama standart SFF lerden hafif daha kalın. Güzel bir model bence alınabilir.
SFF ile uzunlukları aynı ama 10cm daha geniş bloğu daha büyük yaniYorum için sağol şu anlık bu var aklımda indirim felan olmazsa çekicem gibi gözüküyor
Fiyat 50500 peki bu model sff değil demi ben mi yanlış biliyorum
pny iyidir alınır. Bunların duali vardı fena iyiydi, çıkar çıkmaz millet sömürdü![]()
kardeişm pny isim olarak sana dandık marka gibi gelır ama nvideanın en büyük ortaklarından biri ve bende pny 4080 vardı harika sessiz ve iyi soğutmaya sahipti![]()