Yardım Türknet YouTube Problemi?

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
428
Dün geceden beri google market ve youtube'da anlık sorunlar yaşıyorum.
Mobildeyim ve premium var. Videolarda donuyor bir süre sonra tekrar devam ediyor.
Hız testi yapıyorum, sorun gözükmüyor

türknet çok bozdu, tam dayaklık firma
ben de kullanıyorum sorunlu birkaç aydır

Son gelen fiyat zammından sonra bu şikayetler ardı ardına gelip çoğalmaya başladı. Ben 900 tl olacağını gördüğüm gibi kapattım interneti. Altyapım olmadığı için biraz daha fazla verip daha iyi internete geçtim.

Sorunum devam ediyor. Hayatımda yaşadığım en garip sorun bu olabilir.
Google marketten uygulama indiremiyorum/güncelleyemiyorum.
Youtube'da video izlerken aşırı derecede donuyor. Hız testi yaptığımda hızım normal gözüküyor...

Dün geceden beri google market ve youtube'da anlık sorunlar yaşıyorum.
Mobildeyim ve premium var. Videolarda donuyor bir süre sonra tekrar devam ediyor.
Hız testi yapıyorum, sorun gözükmüyor
Videolar donuyor arada bende de evet 2 gündür baya bi yaşadım diğer uygulamalarda sorun yok ama bi youtube yavaş

benım 8 gün netım yoktu
turknetde yok
müşteri hizmetlerıde yok

3 gündür bunu çözmemiş olmaları mı komik yoksa farkında bile olmamaları mı kararsızım. Aslında en komiği bu hizmete 950 lira istemeleri :kekw:

Birebir aynı sorunları ben de yaşadım. Google play store'dan güncelleme yapmak istediğimde %99da takıldı, Youtube'da videolar arada donuyor dediğiniz gibi.

Ben de aynı sorunları yaşıyorum

Birebir aynı sorunları ben de yaşadım. Google play store'dan güncelleme yapmak istediğimde %99da takıldı, Youtube'da videolar arada donuyor dediğiniz gibi.
birerbir bende aynı şeyleri yaşıyorum

Maalesef TurkNet sadece internet sağlıyor, gerisi umurlarında değil. Yine de bu sorunu iletip yanıt bekleyebilirsiniz ancak direkt olarak BTK'ya şikayet etmek gerekli net sonuç için. Bahsettiğiniz problem bende nadiren oluyor ve kendiliğinden düzeliyor bir süre sonra. Mümkünse ilk olarak evdeki DSL kablonuzu kontrol edin, onda problem yoksa TurkNet ile iletişime geçmeyi deneyin (bu adım çok gerekli değil ama yine de denemekten zarar gelmez), ardından BTK üzerinden durumu iletin.

Maalesef TurkNet sadece internet sağlıyor, gerisi umurlarında değil. Yine de bu sorunu iletip yanıt bekleyebilirsiniz ancak direkt olarak BTK'ya şikayet etmek gerekli net sonuç için. Bahsettiğiniz problem bende nadiren oluyor ve kendiliğinden düzeliyor bir süre sonra. Mümkünse ilk olarak evdeki DSL kablonuzu kontrol edin, onda problem yoksa TurkNet ile iletişime geçmeyi deneyin (bu adım çok gerekli değil ama yine de denemekten zarar gelmez), ardından BTK üzerinden durumu iletin.
Kabloda sorun yok, olsaydı komple sorun olması lazımdı. Arkada başka bişey indirirken google'dan uygulama güncelleyemiyorum mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,042
Üyeler
198,683
Son üye
emrekuscu

Geri