Dün geceden beri google market ve youtube'da anlık sorunlar yaşıyorum.
Mobildeyim ve premium var. Videolarda donuyor bir süre sonra tekrar devam ediyor.
Hız testi yapıyorum, sorun gözükmüyor
Son gelen fiyat zammından sonra bu şikayetler ardı ardına gelip çoğalmaya başladı. Ben 900 tl olacağını gördüğüm gibi kapattım interneti. Altyapım olmadığı için biraz daha fazla verip daha iyi internete geçtim.
Sorunum devam ediyor. Hayatımda yaşadığım en garip sorun bu olabilir.
Google marketten uygulama indiremiyorum/güncelleyemiyorum.
Youtube'da video izlerken aşırı derecede donuyor. Hız testi yaptığımda hızım normal gözüküyor...
Dün geceden beri google market ve youtube'da anlık sorunlar yaşıyorum.
Mobildeyim ve premium var. Videolarda donuyor bir süre sonra tekrar devam ediyor.
Hız testi yapıyorum, sorun gözükmüyor
5 gündür internet hizmeti alamıyorum ve süreç boyunca yaşadıklarım nedeniyle bu konuyu açma gereği duydum.
Öncelikle müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım. Sistemde kayıtlı numarayı aradım ancak fiilen bir müşteri hizmetine ulaşmak mümkün değil. Aradığımda robot sistem fatura bilgisi vb. konulardan bahsedip görüşmeyi sonlandırıyor. Sorunumu anlatabileceğim bir görevliye ulaşamadım.
Bunun üzerine yapay zeka destekli sohbet sistemini kullanmaya çalıştım. Fakat burada da durum farklı değildi. "İnternetim yok" dememe rağmen bana "Kablolar takılı mı?" gibi sorular soruldu...
benım 8 gün netım yoktu
turknetde yok
müşteri hizmetlerıde yok
Birebir aynı sorunları ben de yaşadım. Google play store'dan güncelleme yapmak istediğimde %99da takıldı, Youtube'da videolar arada donuyor dediğiniz gibi.