Hızlı şarj önemli değil orijinal olsun dersen.Sadece başlığı lazım, ne önerebilirsiniz?
İphone 11 için lazım, normalde bende olan spigen 47w dan alacaktım ama 1400 liraua çıkmış o
iPhone 11 18-20W arasında bir güce ihtiyacı var ona göre adaptörler seçtimSadece başlığı lazım, ne önerebilirsiniz?
İphone 11 için lazım, normalde bende olan spigen 47w dan alacaktım ama 1400 liraua çıkmış o
Düşük güç isteyen cihazlarda kullanıyorum ama bence 11 için mantıklı değilHızlı şarj önemli değil orijinal olsun dersen.
APPLE MGN03TU/A 12W ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
APPLE MGN03TU/A 12W ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Taksit de yapılıyor.![]()
Apple 12W USB Priz Adaptörü MGN03TU/A - Fiyatı, Yorumları
12W USB Priz Adaptörü MGN03TU/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
1 hafta önce akıllı saat vb. şarj etmek için satın aldım.
çok ucuzmuş valla, ama almışken wattı da yüksek olsun diyorum yaHızlı şarj önemli değil orijinal olsun dersen.
APPLE MGN03TU/A 12W ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
APPLE MGN03TU/A 12W ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Taksit de yapılıyor.![]()
Apple 12W USB Priz Adaptörü MGN03TU/A - Fiyatı, Yorumları
12W USB Priz Adaptörü MGN03TU/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
1 hafta önce akıllı saat vb. şarj etmek için satın aldım.
Evet 200TL çok iyi fiyat. Tercih tamamen size kalmış.çok ucuzmuş valla, ama almışken wattı da yüksek olsun diyorum ya
Teşekkürler hocam spigeni alayım o halde.iPhone 11 18-20W arasında bir güce ihtiyacı var ona göre adaptörler seçtim
Spigen 30W - 449TL - SİYAH
Spigen 30W - 449TL - BEYAZ
Belkin 20W - 459TL - BEYAZ
Belkin 25W - 499TL - BEYAZ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düşük güç isteyen cihazlarda kullanıyorum ama bence 11 için mantıklı değil
Girişi usb ama hocam, tepe c giriş lazımEvet 200TL çok iyi fiyat. Tercih tamamen size kalmış.
akakçe önümüzdeki 15 gün içinde 1k ya düşecek diyor bekllenebilir belki ama 500 ede düşer mi bilmiyorumTeşekkürler hocam spigeni alayım o halde.
Bu 47w çift çıkışın fiyatı tekrar düşer mi? Bir ara 1500 e çıktı sonra 500 e düştü bir tane da babama aldım aynısından, şimdi kız arkadaşıma alacaktım yine 1.5 a çıkmış
Akakçenin tahminleri genelde tutmuyor ama beklemekte fayda var, aciliyeti yok zaten. Düşerse ondan alırım iyi olurakakçe önümüzdeki 15 gün içinde 1k ya düşecek diyor bekllenebilir belki ama 500 ede düşer mi bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
Haklısınız aklıma gelmedi o. Kablo da alsanız yine 400tl civarına gelecek o halde arkadaşın attığı daha mantıklı. Hayırlı olsun şimdiden.Teşekkürler hocam spigeni alayım o halde.
Bu 47w çift çıkışın fiyatı tekrar düşer mi? Bir ara 1500 e çıktı sonra 500 e düştü bir tane da babama aldım aynısından, şimdi kız arkadaşıma alacaktım yine 1.5 a çıkmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Girişi usb ama hocam, tepe c giriş lazım
Belkin 25W şarj aleti ve kablo 400 TL Stokta son 1 tane kalmış, kaçırmayın.Sadece başlığı lazım, ne önerebilirsiniz?