Hangi Swıch Klavye Almalıyım

Reaksiyon skoru
5
6 aydır laptopun klavyesini kullanıyorum harici bir klavye istiyorum ama hangi swıch almalıyım nilmiyorum aslında hangisi ses çıkarıyor gerı his veriyormu araştırdım ama membran ve laptopun klavyesi dışında hiç kullanmadım oyun amamçlı istiyorum birde 2500 tl altı önerebilir misiniz? tkl siyah ve rgb olursa iyi olur, teşekkürler

cok guzel gozukuyor ındırıme gırerse net bunu alırım bırde boyle bır klavyenın yanına mousepad sıyahmı yoksa sıyah beyazmı olmalı mousepadde onerırmısınız 90 40
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zorlayamam zaten ama ındırıme gırerse makul gozukuyor
Benim attığımı değerlendirebilirsin kalan bütçe ilede mousepad bakabilirsin biraz araştırmanı öneririm

mouseepad onerebılırmısın kral bırde genel olarak ets cs mc gta oynuyorum controllmu speedmı hibritmi mouseyı 1600 dpı da kullanıyorum cs de 1000 e alıyorum
Hocam ben klavye ile birlikte bu mousepadi aldım soft speed 45x40 4mm kalınlık 850 ye aldım iyi kayıyor hibrit diyorlar zaten soft speede.

Hocam ben klavye ile birlikte bu mousepadi aldım soft speed 45x40 4mm kalınlık 850 ye aldım iyi kayıyor hibrit diyorlar zaten soft speede.

kral bu fıyata logıtech medıum almak daha mantıklı olmazmı bırde sence xxl mousepadın parasına degermı

sizce bu iyi mi?

6 aydır laptopun klavyesini kullanıyorum harici bir klavye istiyorum ama hangi swıch almalıyım nilmiyorum aslında hangisi ses çıkarıyor gerı his veriyormu araştırdım ama membran ve laptopun klavyesi dışında hiç kullanmadım oyun amamçlı istiyorum birde 2500 tl altı önerebilir misiniz? tkl siyah ve rgb olursa iyi olur, teşekkürler
sesi seviyorsan blue switch derim

90x40 istiyorsan klassegear modelleri iyi ama fazla kaymıyor diye biliyorum
game-x nasıl
sesi seviyorsan blue switch derim
genellıkle kulaklıkla kullanıyorum benden çok aile üyeleri duyar:D

Bendede bu var baskısı canlı dokusu falan güzel. Speed, control o kısımları pek anlamıyorum mouse pad olayında :D
hıbrıt bır mousepad fakat kalıtesı onemlı

Son düzenleme:
mousemız aynı ama trendyolda satılan kendınden emın degıl sorularda bırı controll nırı hıbrıt dıyor yoksa guzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223
Son üye
qeacliq

Geri