Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

https://www.amazon.com.tr/Steelseries-Hibrit-Mekanik-Gaming-Aydınlatma/dp/B0833HT3BQ 3675₺

1783212974239.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1783213407957.webp

Son düzenleme:
Bottan bota değişir hocam o durum demek ki bunu takip eden botlar basit yazılmış :D Ama tabi ki sizin de inadınızı tebrik etmek lazım. Bu arada önerir misiniz? Ben pipetli aldım 0.89 bu ne için soğuk veya sıcak?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İptal mi edeyim sence?
Valla en kalabalık kanal paylaşıyordu bunu sadece. Onun botu düzgündür. Ben 1,9 ve bunu onlardan önce alınca beni banladı :D Zoruna gitti tabi ref link paylaşamayınca.

Ben memnun kalmadım valla ne yalan söyleyeyim. Dün başka modelde almıştım 2 sine de gece 02:00gibi bardak büyüklüğünde buz ve su koydum. Öğlen ikisi de ısınmıştı. Kambuka biraz daha soğuktu. Açıklamada 12 saat soğuk, buz koyunca 2 gün diyor ama alakası yok. Benim Temu'dan aldığım 2 gün buz gibi tutuyordu.. Birde stanley ağır biraz. Ve bu ürün soğuk için. Sanırım sıcak konulmuyor.

Bu kambuka güzel bunu kullanırım gibi. İçinde hortum olmadığından suyu plastik de kokutmaz.
1783212248092.webp

Valla en kalabalık kanal paylaşıyordu bunu sadece. Onun botu düzgündür. Ben 1,9 ve bunu onlardan önce alınca beni banladı :D Zoruna gitti tabi ref link paylaşamayınca.

Ben memnun kalmadım valla ne yalan söyleyeyim. Dün başka modelde almıştım 2 sine de gece 02:00gibi bardak büyüklüğünde buz ve su koydum. Öğlen ikisi de ısınmıştı. Kambuka biraz daha soğuktu. Açıklamada 12 saat soğuk, buz koyunca 2 gün diyor ama alakası yok. Benim Temu'dan aldığım 2 gün buz gibi tutuyordu.. Birde stanley ağır biraz. Ve bu ürün soğuk için. Sanırım sıcak konulmuyor.

Bu kambuka güzel bunu kullanırım gibi. İçinde hortum olmadığından suyu plastik de kokutmaz.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim

Bağımlılık... Sigara gibi düşün
Bari sağlığa zarar vermiyor diye övünürüzü

Hocam lazım değilse iptal edin ben alayım.Sepete eklemiştim siz benden önce aldınız :d.sizden de satın alabilirim aynı fiyata uygun olursa
Şimdi şöyle düşün benim alkolüm yok sigaramda yok bir tane alışveriş bağımlılığım var onuda iptal edersem neyim kalır

Dün 2.eli bu fiyattaydı ihtiyacı olan alsın

Bari sağlığa zarar vermiyor diye övünürüzü

Şimdi şöyle düşün benim alkolüm yok sigaramda yok bir tane alışveriş bağımlılığım var onuda iptal edersem neyim kalır
:D Yeni sektör = İndirim Bağımlısı görünce dayanamıyorum alıyorum
TLC'ye güzel belgesel çekilir bunla, düşünsene botları olan amazon depo kovalayan adamın belgeselini çekiyolar kaçırınca deliriyo krize giriyo eli ayağı titriyo falan komedi, gerilim, korku, heyecan hepsi bir arada.

:D Yeni sektör = İndirim Bağımlısı görünce dayanamıyorum alıyorum
TLC'ye güzel belgesel çekilir bunla, düşünsene botları olan amazon depo kovalayan adamın belgeselini çekiyolar kaçırınca deliriyo krize giriyo eli ayağı titriyo falan komedi, gerilim, korku, heyecan hepsi bir arada.
Tlc de var zaten öyle program indirim bağımlıları diye , türkçeye kupon bağımlıları diye çevirmişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,426
Üyeler
198,759
Son üye
alperenVEX

Geri