thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,906
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14,847
6-9 vade farksız taksitle aldıysan gayet iyi, tahminimce kart sıfır gibi gelecek
Ben incelemiştim bu ürünü, kullanılmış ve iyi durumda yazıyordu. Metalde kararma ve çizik görünüyordu.Alıntıyı görüntüle
fiyatı iyi mi bütçesel çok rahat değilim ama yakaladım diye almak istedim.
Alt tabanda sıkıntı yoksa çok temiz denk gelmiş.Termos geldi sadece kapakta böyle bir göçük var sıcak testine de bırakıyorum şimdi
Alıntıyı görüntüle
F5le aldığınız ürünleri botlar takip etmiyor belli ki yoksa o kadar süreniz olamazBen öyle alıyıyorum. f5liyorum sürekli depoya düşünce tak alıyorum. Telegramın ruhu bile duymuyor. Ama hangi ürünün ne zaman düşeceğini bilemezsin. Stanleyleri yokluyorum mesela depoya düşmüşse atıyorum buraya.
Telegram kanalı ben paylaşmıyorum. Çünkü aramaya indirim fırsat felan yazınca çıkıyor arkadaşlar hepsi aynı. Ben öyle girdim kanallara. Ha oradan ne düştü de aldım derseniz hiç bir şey).
Ben telegramdan hızlı bulup 1 günde büyük termoslardan 4 tane çektiğim için beni banladılar. İşerine gelmedi çünkü. Ref linkten para kazanamadılar.
Rog astral aldın be mübarek daha ne istiyorsun SLI mi yapacaksın?Eskiden ne güzel 5090 geliyordu şimdi hiç gelmiyor.
Bu üründen 5 tane aldım. 740tlden telegrama düşsün diye sırada bekliyorlar. Onların botları depo ürünleri sağ altta diğer satıcılarda gözüktüğünden geç fark ediyorlar bence. Hatt sonuncusunu aldım, ben aldıktan 2dk sonra stok var diye paylaştı bir kanalF5le aldığınız ürünleri botlar takip etmiyor belli ki yoksa o kadar süreniz olamaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rog astral aldın be mübarek daha ne istiyorsun SLI mi yapacaksın?![]()
Aldım ama neden aldım bilmiyorum
16 gb corsair ram 9 bin 0 suan 13800
6400 olsa alınırda 9k verilmez 6000 icinAldım ama neden aldım bilmiyorum
Bottan bota değişir hocam o durum demek ki bunu takip eden botlar basit yazılmışBu üründen 5 tane aldım. 740tlden telegrama düşsün diye sırada bekliyorlar. Onların botları depo ürünleri sağ altta diğer satıcılarda gözüktüğünden geç fark ediyorlar bence. Hatt sonuncusunu aldım, ben aldıktan 2dk sonra stok var diye paylaştı bir kanal
Alıntıyı görüntüle
İptal mi edeyim sence?6400 olsa alınırda 9k verilmez 6000 icin
ben almazdım dedigim gibi 6400 cl32 olsaydi düşünmeden alirdimBottan bota değişir hocam o durum demek ki bunu takip eden botlar basit yazılmışAma tabi ki sizin de inadınızı tebrik etmek lazım. Bu arada önerir misiniz? Ben pipetli aldım 0.89 bu ne için soğuk veya sıcak?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İptal mi edeyim sence?
Ben de Lexar 16x2 cl32 var. Kullanamam yaniben almazdım dedigim gibi 6400 cl32 olsaydi düşünmeden alirdimha ihtiyacin varsa bilemem
Tr de niye böyle tüketiciler oluştu anlamıyorum. İhtiyacin yok niye alırsın ki. İhtiyacı olmayanlar boşuna almasa fiyatlar en az %10-20 daha düşerAldım ama neden aldım bilmiyorum