maliasik
80+
- Reaksiyon skoru
- 149
Bağımlılık... Sigara gibi düşünTr de niye böyle tüketiciler oluştu anlamıyorum. İhtiyacin yok niye alırsın ki. İhtiyacı olmayanlar boşuna almasa fiyatlar en az %10-20 daha düşer
Bağımlılık... Sigara gibi düşünTr de niye böyle tüketiciler oluştu anlamıyorum. İhtiyacin yok niye alırsın ki. İhtiyacı olmayanlar boşuna almasa fiyatlar en az %10-20 daha düşer
yani cevabini kendin verdin tercih seninBen de Lexar 16x2 cl32 var. Kullanamam yani![]()
Valla en kalabalık kanal paylaşıyordu bunu sadece. Onun botu düzgündür. Ben 1,9 ve bunu onlardan önce alınca beni banladıBottan bota değişir hocam o durum demek ki bunu takip eden botlar basit yazılmışAma tabi ki sizin de inadınızı tebrik etmek lazım. Bu arada önerir misiniz? Ben pipetli aldım 0.89 bu ne için soğuk veya sıcak?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İptal mi edeyim sence?
Teşekkür ederimValla en kalabalık kanal paylaşıyordu bunu sadece. Onun botu düzgündür. Ben 1,9 ve bunu onlardan önce alınca beni banladıZoruna gitti tabi ref link paylaşamayınca.
Ben memnun kalmadım valla ne yalan söyleyeyim. Dün başka modelde almıştım 2 sine de gece 02:00gibi bardak büyüklüğünde buz ve su koydum. Öğlen ikisi de ısınmıştı. Kambuka biraz daha soğuktu. Açıklamada 12 saat soğuk, buz koyunca 2 gün diyor ama alakası yok. Benim Temu'dan aldığım 2 gün buz gibi tutuyordu.. Birde stanley ağır biraz. Ve bu ürün soğuk için. Sanırım sıcak konulmuyor.
Bu kambuka güzel bunu kullanırım gibi. İçinde hortum olmadığından suyu plastik de kokutmaz.
Alıntıyı görüntüle
altı sağlam temiz geldiAlt tabanda sıkıntı yoksa çok temiz denk gelmiş.
Hocam lazım değilse iptal edin ben alayım.Sepete eklemiştim siz benden önce aldınız :d.sizden de satın alabilirim aynı fiyata uygun olursaBağımlılık... Sigara gibi düşün
Bari sağlığa zarar vermiyor diye övünürüzüBağımlılık... Sigara gibi düşün
Şimdi şöyle düşün benim alkolüm yok sigaramda yok bir tane alışveriş bağımlılığım var onuda iptal edersem neyim kalırHocam lazım değilse iptal edin ben alayım.Sepete eklemiştim siz benden önce aldınız :d.sizden de satın alabilirim aynı fiyata uygun olursa
Bari sağlığa zarar vermiyor diye övünürüzü
Şimdi şöyle düşün benim alkolüm yok sigaramda yok bir tane alışveriş bağımlılığım var onuda iptal edersem neyim kalır
Tlc de var zaten öyle program indirim bağımlıları diye , türkçeye kupon bağımlıları diye çevirmişlerYeni sektör = İndirim Bağımlısı görünce dayanamıyorum alıyorum
TLC'ye güzel belgesel çekilir bunla, düşünsene botları olan amazon depo kovalayan adamın belgeselini çekiyolar kaçırınca deliriyo krize giriyo eli ayağı titriyo falan komedi, gerilim, korku, heyecan hepsi bir arada.
Bitmiş gibi64 GB microSD 157 TL (depo - yeni gibi)