Arkadaşlar Sistem Alacağım Koyduğum Bilgisayara Gold Psu Almak Mantıklı mı?

nsavascik

80+
Reaksiyon skoru
50
Veya araştırınca şunu buldum bunun kasasını değiştirip bunu almayı düşünüyorum şu an
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası 32 gb sistem de çekmeye düşünebilirim daha düşük bileşenler ile

Veya araştırınca şunu buldum bunun kasasını değiştirip bunu almayı düşünüyorum şu an

Bu attığın sistem alınmaz

Bu attığın sistem alınmaz
nerede alınmaz? bu sistemi tek tek toplayınca 110K ya denk geliyor zaten?

dostum düşünmeden al bence ama ram 32gb cl30 yap cl36 ile arasında 3k oynuyor ama daha iyi

Anakart giriş seviye. Ram mhz düşük cl yüksek. 240mm sıvı soğutma o işlemciye yetmez. Kasa iyide psunun ne olduğu bilinmiyor.
anakart giriş seviye ama sistem için yeterli.ram 5600 mhz bile iyi ama 32 gb alacak gibi arkadaş cl30 600mhz yeterli. sıvı soğutmada yeterli zaten çok ısınan bir işlemci değil

anakart giriş seviye ama sistem için yeterli.ram 5600 mhz bile iyi ama 32 gb alacak gibi arkadaş cl30 600mhz yeterli. sıvı soğutmada yeterli zaten çok ısınan bir işlemci değil
onuda geçtim cl si 36 kabul edilebilir bir sayı 5600 mhz ise gayet yeterlidir

onuda geçtim cl si 36 kabul edilebilir bir sayı 5600 mhz ise gayet yeterlidir
Sen daha iyi biliyorsundur ben gördüğümü söyledim

dostum düşünmeden al bence ama ram 32gb cl30 yap cl36 ile arasında 3k oynuyor ama daha iyi
110k gelmiyor la hesapladım kendim toplasam. Bi 5k indirim var diyebiliriz

Fark fark edilir mi?

Acelen yoksa bence bir süre daha sistem aramaya devam et derim 80k para vericem a serisi veya bomboş b serisi anakart :) :) yanına 5600 mhz ram alıcam çok komik olmayan bir fıkra gibi. Bir de 5070li sistemi tek tek toplayarak 110k yapan arkadaş parça fiyatlarına montster masaüstü sistemlerden mi baktı acaba ancak öyle o fiyatlara çıkar bu sistem. Beklemeye sabrın yoksa tek tek toplayabilirsin sistemi hem de ufak esnetmelerle daha güncel anakart ve m2 gibi seçeneklerle.

Acelen yoksa bence bir süre daha sistem aramaya devam et derim 80k para vericem a serisi veya bomboş b serisi anakart :) :) yanına 5600 mhz ram alıcam çok komik olmayan bir fıkra gibi. Bir de 5070li sistemi tek tek toplayarak 110k yapan arkadaş parça fiyatlarına montster masaüstü sistemlerden mi baktı acaba ancak öyle o fiyatlara çıkar bu sistem. Beklemeye sabrın yoksa tek tek toplayabilirsin sistemi hem de ufak esnetmelerle daha güncel anakart ve m2 gibi seçeneklerle.
bir konuda yanlışım var oda 110k değilmiş ben yanlış şekilde bakmışım ramler ile birlikte bi 7K lık fark var ama değer muadili olarak daha uyguna bu fiyata bulamadım.Eğer taksit ile alacaksa arkadaş bence bu sistem yükseltip alabilir

anakart dışında alınabilir bence anakart belki yükseltilir ileride

Acelen yoksa bence bir süre daha sistem aramaya devam et derim 80k para vericem a serisi veya bomboş b serisi anakart :) :) yanına 5600 mhz ram alıcam çok komik olmayan bir fıkra gibi. Bir de 5070li sistemi tek tek toplayarak 110k yapan arkadaş parça fiyatlarına montster masaüstü sistemlerden mi baktı acaba ancak öyle o fiyatlara çıkar bu sistem. Beklemeye sabrın yoksa tek tek toplayabilirsin sistemi hem de ufak esnetmelerle daha güncel anakart ve m2 gibi seçenekle

Vallaha 1650 den ve i3 ten bir an önce geçmek istiyorum ama blasphemous varken biraz daha sabredebileceğim gibi. Aslında aile sorunları olmasa şu ana kadar çekmiştim pc ama onlar anlamadığı halde bu konulardan çok potansiyel harcattılar

Vallaha 1650 den ve i3 ten bir an önce geçmek istiyorum ama blasphemous varken biraz daha sabredebileceğim gibi. Aslında aile sorunları olmasa şu ana kadar çekmiştim pc ama onlar anlamadığı halde bu konulardan çok potansiyel harcattılar
AM5 için özellikle 6000 mhz cl30 ram tercih etmeye özen gösterebilirsin en stabil hali bu şekilde 5200-5600 mhz gibi ramler de alabilirsin bütçene göre oyunlarda o da her oyunda değil 1-10 arası fps farkı olur. 7800x3d için 6 bakır borulu orta-iyi segment bir kule tipi yeterli bütçen yoksa sıvı soğutmaya büyük bütçeler ayırmana gerek yok. Anakartı B serisi dolu alabilmeye özen göster hiç yoksa vrm pasif soğutması olsun, 2 adet m2 yuvalı anakart bak ileride depolaman yetmez indirimden alırsın bir tane takarsın kafan rahat olur öbür türlü sıfır bir tane al eski verileri aktar falan yoruyor. Bir de beklemekten kasıtım zaten indirim dönemi hafta boyu araştır forumun ana sayfasında farklı markalar indirimlerle ilgili konu açıyor onlara göz at beğenmezsen bütçene çok güzel 5070li sistem toplanır tek tek o yani yoksa aylarca bekleme zaten bekledikçe zarar ediyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,767
Üyeler
199,912
Son üye
Farukadaca

Geri