Sizi Etkileyen/Akılda Kalıcı Rüyalar

bence sen issizsin knk isnan ruyalarini surekli yazarmi ya SDFGASDFGADGFADF
İşsizlik değil bence. Güzel oluyor. Uzun zaman sonra girip okumak. Benimde yapasım var ama çok üşeniyorum:)

Bu gün tek hatırladığım bi haritaya baktığım ve evimin merdiveninde 4 tane yavru kedi hafta içi de staj var direk uyanıp kalkacam :|

Çocukken görmüştüm bunu alttan üstten metal plakalar pressleniyordu ama ucu bucağı yok aşağısıda uçurum 4 5km ötede bir kara parçası var bizimkiler gel gel atla felan diyor atlıyom 3 4km uçuuyorum tam ucunda kalıyorum aşağı düşüyorum geri cok korktuydum valla

Çok eksiden çocukluk zamanlarında görmüştüm bir rüya.Evimin bahçesine doğru son sürat tır geliyordu.Yoldada çok çok aşırı güzel bi kız vardı.Son anda hayatını kurtarmşıtım.Ve kıza şunu demiştim; şuan bunun bir rüya olduğunu biliyorum,seni asla unutmayacam.Hoşçakal..

"lüsid rüya (bilinçli/berrak rüya)" bunu deneyimleyebilen oldumu ? 1 keresinde rüyada olduğumu anladım ama anından uyandım

Lucid rüyalarla uğraştığım bir dönem vardı ama aynı zamanda uyku düzenim de bozuktu bir gün uyku felci + lucid rüya beraber gelmişti çok değişikti. Rüyada sıkıştım zannettim rüya içinde rüyaya girdim çok korkunçtu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"lüsid rüya (bilinçli/berrak rüya)" bunu deneyimleyebilen oldumu ? 1 keresinde rüyada olduğumu anladım ama anından uyandım
5-6 kere deneyimledim kendini şartlayınca oluyor

Lucid rüyalarla uğraştığım bir dönem vardı ama aynı zamanda uyku düzenim de bozuktu bir gün uyku felci + lucid rüya beraber gelmişti çok değişikti. Rüyada sıkıştım zannettim rüya içinde rüyaya girdim çok korkunçtu

YKS yılımda uyku düzenim komple değişmişti zaten, sürekli uyku felci geçiriyordum haftada en az bir tane

YKS yılımda uyku düzenim komple değişmişti zaten, sürekli uyku felci geçiriyordum haftada en az bir tane
Herhangi ekstra bişe yaptınız mı? Nasıl fark ediliyor rüyada olunduğunu?

Herhangi ekstra bişe yaptınız mı? Nasıl fark ediliyor rüyada olunduğunu?
Teknikleri var işte kendini şartlıyorsun öyle oluyor çalışıyor onlar
Bende olduğunda "la ben şimdi rüyadayım, vay be" diye anlıyordum bir anda ama şu an ki bilincin kadar kuvvetli değil böyle biraz sarhoşmuşsun gibi. Ama normal rüyaya göre tabi daha bilincin yerinde oluyor

Rüyada araba felan suremiyorum sürmek istiyorum hatta sürüyorum ama gaza basamaiyorum istediğim yöne gidemiyorum sonra silah sıkmak istesem sikilmiyor adamlardan kurtulamiyorum

Hiç karabasan gördünüz mü???
(Korkutayım sizi biraz:))
Teke tek bile attim

Geri