sürekli yazmıyorum ya zaten sürekli rüyada görmüyorum böyle çok değişik aksiyonu yüksek rüyaları yazıyorumbence sen issizsin knk isnan ruyalarini surekli yazarmi ya SDFGASDFGADGFADF
5-6 kere deneyimledim kendini şartlayınca oluyor"lüsid rüya (bilinçli/berrak rüya)" bunu deneyimleyebilen oldumu ? 1 keresinde rüyada olduğumu anladım ama anından uyandım
YKS yılımda uyku düzenim komple değişmişti zaten, sürekli uyku felci geçiriyordum haftada en az bir taneLucid rüyalarla uğraştığım bir dönem vardı ama aynı zamanda uyku düzenim de bozuktu bir gün uyku felci + lucid rüya beraber gelmişti çok değişikti. Rüyada sıkıştım zannettim rüya içinde rüyaya girdim çok korkunçtu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5-6 kere deneyimledim kendini şartlayınca oluyor
Herhangi ekstra bişe yaptınız mı? Nasıl fark ediliyor rüyada olunduğunu?Lucid rüyalarla uğraştığım bir dönem vardı ama aynı zamanda uyku düzenim de bozuktu bir gün uyku felci + lucid rüya beraber gelmişti çok değişikti. Rüyada sıkıştım zannettim rüya içinde rüyaya girdim çok korkunçtu
5-6 kere deneyimledim kendini şartlayınca oluyor
YKS yılımda uyku düzenim komple değişmişti zaten, sürekli uyku felci geçiriyordum haftada en az bir tane
Teknikleri var işte kendini şartlıyorsun öyle oluyor çalışıyor onlarHerhangi ekstra bişe yaptınız mı? Nasıl fark ediliyor rüyada olunduğunu?
Teke tek bile attimHiç karabasan gördünüz mü???
(Korkutayım sizi biraz)