❌İndirim Bitti! RX 9060xt 16gb 20.504,44 TL !!!!

%99 dolandırıcı.

Siteyle ilgilenen arkadaş buraları okuyorsa:

Kurumsal bir firma whois bilgilerini gizlememeli. Sitenizi 30 liralık hosting'de barındırmayın. Tasarımı güncelleyin. Ideasoft kullanmayın, dolandırıcıların hızlı tercihi olarak seçiliyor uzun süredir ve çok kötüler.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Site donuyo :) O kadar küçük bir esnaf ki şurda paylaştınız sitesi buranın trafiğini bile zor kaldırıyo :)
Dolandırıcı fln değilse iyi olmuş ya ekonomiden dolayı düşünmüyoruz ama küçük esnaflardan alışveriş her zaman iyidir tabi bir çoğu art niyet veya geçirme vs yapıyor o ayri

4 ay önce bu siteden sipariş vermiştik şirket için sabahına kargoya vermişlerdi ve sorunsuz geldi. Ürün piyasanın yarı fiyatıydı yine de firmayı arayıp sipariş verdik bi sorun da yaşamadık. Diğer kişiler sorun yaşar mı ya da sipariş sonrası hizmetleri nasıl bilmiyorum tabi.

4 ay önce bu siteden sipariş vermiştik şirket için sabahına kargoya vermişlerdi ve sorunsuz geldi. Ürün piyasanın yarı fiyatıydı yine de firmayı arayıp sipariş verdik bi sorun da yaşamadık. Diğer kişiler sorun yaşar mı ya da sipariş sonrası hizmetleri nasıl bilmiyorum tabi.
Yapmayın ama ya. Sence de çok şüpheli durmuyor musunuz? Konuyu açan kişinin de, senin de Şubat ayından beri mesajı yok. Bir anda bu konuda ortaya çıkıyorsunuz.

Hani, kimseyi bir şeyle itham etmiyorum, haddime de değil. Ama bana daha da itici geliyor.

Burada 2-3 ay çalıştım öyle dolandırıcı falan değil bizzat çoğu ürün açıklamasını ben girdim fakat eğer aceleniz yoksa başka siteleri tercih edin derim. Kendim orada çalışmama rağmen saçma sapan bir iade sorunu yaşadığım için çıktım.

Geri