Akakceden karta bakarken gördüm hocam. Arkadaşım sipariş geçti göreceğiz bakalım. Ama site yorumları, google üzerinden mağazalarının yorumları vs çok olumlu.site neci gerçekten nerden buldun bunu
Dolandırıcı fln değilse iyi olmuş ya ekonomiden dolayı düşünmüyoruz ama küçük esnaflardan alışveriş her zaman iyidir tabi bir çoğu art niyet veya geçirme vs yapıyor o ayriSite donuyoO kadar küçük bir esnaf ki şurda paylaştınız sitesi buranın trafiğini bile zor kaldırıyo
![]()
Ben sanal kart oluşturuyorum böyle durumlar içinValla belki çok iyilerdir ama bu siteye ben kart bilgilerimi girmem ya
Sanal kart kart bilgilerinin çalınmasını çözer. Site o kadar güven vermedi ki, hıyar da gelebilir, stok yok denip 2 hafta iade dönmeyebilir; her şey olabilir. Riske girmedim.Ben
Ben sanal kart oluşturuyorum böyle durumlar için
Siteye güvenmemek zaten çok ayrı bir konu haklısın bende öyle bir riske girmem.Sanal kart kart bilgilerinin çalınmasını çözer. Site o kadar güven vermedi ki, hıyar da gelebilir, stok yok denip 2 hafta iade dönmeyebilir; her şey olabilir. Riske girmedim.
Yapmayın ama ya. Sence de çok şüpheli durmuyor musunuz? Konuyu açan kişinin de, senin de Şubat ayından beri mesajı yok. Bir anda bu konuda ortaya çıkıyorsunuz.4 ay önce bu siteden sipariş vermiştik şirket için sabahına kargoya vermişlerdi ve sorunsuz geldi. Ürün piyasanın yarı fiyatıydı yine de firmayı arayıp sipariş verdik bi sorun da yaşamadık. Diğer kişiler sorun yaşar mı ya da sipariş sonrası hizmetleri nasıl bilmiyorum tabi.
bu adam bu şarkılarla nasıl ünlü oldu diyecektim ülkede hav hav dinleyenler var o aklıma geldi