İncehesap Aslında Rezil Bir Yer mi?

efeyim

80+
Reaksiyon skoru
16
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Hatalı işlem açılıyorsa ödeme almayacaksınız stokta yok diyeceksiniz. Ben bu ürünü cuma akşamı indirimdeyken aldım. Stokta 2 adet gözüküyordu. Cumartesi günü çalışıyorlardır diye düşünerek bütün gün heyecanla kargolanmasını bekledim bugün aldığım mesaja bakın. Aradan 4 normal gün geçmiş ve ben şuan bilgilendiriliyorum. Direkt cuma akşamı bari iletişime geçin. 4 gün boyunca farklı bir sürü indirim gördüm ancak zaten koltuk aldığım için ilgilenmedim bile. Sırf o taraf bile ayrı zarar benim için. Bir de özellikle instagramdan yazıp ben rica etmiştim indirimi. Çevremde insanlar incehesap ne boşver ordan alma dediler büyük sitelere yönlendirmek istediler ancak ben buraya güvendim. Bakalım pişman edecekler mi yoksa yardımcı olacaklar mı.
IMG_3755.webp

Aynı şeyi itopyada yaşamıştım bilgisayar alırken. Anakartın stoğu bittiği için bana vrmden nasibini almamış dandirik bi tanesini kitlemeye çalışmışlardı. Azcık eli yüzü düzgün bi şey için de 2800 mü ne fiyat farkı istiyorlardı. Gittim incehesaptan aldım ben de. Genel bi sorun galiba bu alışveriş sitelerinde

Düzenleme:benim aldığım anakart o kadar da kötü değildi stok yok dedikleri. Ayrıca o kitlemeye çalıştıkları anakart ile az eli yüzü düzgün dediğim anakartların fiyat farkı da sitede farklı bana dedikleri farklıydı (bana dedikleri 1000 lira falan daha fazlaydı)

Son düzenleme:
Bu fiyatı görünce inanamamıştım ben, eşime alayım diyordum istemedi o yüzden almadım. İyi ki almamışım, minnak bünyem bir stok hatasını daha kaldıramazdı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zio Aragorn'a o para verilmez ama Titanseat Throne sattılar ondan daha ucuza

Bu fiyatı görünce inanamamıştım ben, eşime alayım diyordum istemedi o yüzden almadım. İyi ki almamışım, minnak bünyem bir stok hatasını daha kaldıramazdı.
Hocam çok büyük bir indirim yoktu aslında yanlış hatırlamıyorsam ürün normal fiyatı 5800 indirimli fiyat 5300dü. Yani 5e düşse falan baya güzel indirim derdim ama normal bi indirimdi bence bu

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Hatalı işlem açılıyorsa ödeme almayacaksınız stokta yok diyeceksiniz. Ben bu ürünü cuma akşamı indirimdeyken aldım. Stokta 2 adet gözüküyordu. Cumartesi günü çalışıyorlardır diye düşünerek bütün gün heyecanla kargolanmasını bekledim bugün aldığım mesaja bakın. Aradan 4 normal gün geçmiş ve ben şuan bilgilendiriliyorum. Direkt cuma akşamı bari iletişime geçin. 4 gün boyunca farklı bir sürü indirim gördüm ancak zaten koltuk aldığım için ilgilenmedim bile. Sırf o taraf bile ayrı zarar benim için. Bir de özellikle instagramdan yazıp ben rica etmiştim indirimi. Çevremde insanlar incehesap ne boşver ordan alma dediler büyük sitelere yönlendirmek istediler ancak ben buraya güvendim. Bakalım pişman edecekler mi yoksa yardımcı olacaklar mı.Alıntıyı görüntüle
Hocam aynı olayı amazonda yaşadım hawk ın yetkili satıcısı diye satılıyordu ürünü 9 taksit sıfır vade ile 12k ya aldım ertesi gün birkaç bin lira ürüne zam geldi neyse sevindim ucuza aldığıma ondan sonra 3 4 gün falan geçti aradım müşteri hizmetlerini gönderilecektir gönderilmedi böyle böyle beni 3 hafta oyalayıp en son ben amazonu değilde hawk ı aradım oradan bi beyfendi yardımcı oldu amazonla iletişime geçti ve amazon siparişimi 3 hafta sonra iptal etti ayrıca kusura bakmayın deyip 100 liralık indirim kuponu tanıdılar gerçekten şaka gibi hayatımda ilk defa böyle rezil bi deneyimle karşılaştım

Zio Aragorn'a o para verilmez ama Titanseat Throne sattılar ondan daha ucuza
Hangi hafta çok eski mi

Hocam aynı olayı amazonda yaşadım hawk ın yetkili satıcısı diye satılıyordu ürünü 9 taksit sıfır vade ile 12k ya aldım ertesi gün birkaç bin lira ürüne zam geldi neyse sevindim ucuza aldığıma ondan sonra 3 4 gün falan geçti aradım müşteri hizmetlerini gönderilecektir gönderilmedi böyle böyle beni 3 hafta oyalayıp en son ben amazonu değilde hawk ı aradım oradan bi beyfendi yardımcı oldu amazonla iletişime geçti ve amazon siparişimi 3 hafta sonra iptal etti ayrıca kusura bakmayın deyip 100 liralık indirim kuponu tanıdılar gerçekten şaka gibi hayatımda ilk defa böyle rezil bi deneyimle karşılaştım
Yani beyler böyle hatalar yapılmaz hangi yıldayız bir otomasyon sistem kuramamış kocaman siteler. Üç beş kuruş para için uğraşıyoruz sonra onunla dalga geçer gibi takılıyorlar. Bakalım incehesap böyle bir rezillik yapıp üstüne pişkin pişkin hiç bir telafi yapmadan 1600tl daha ver kırmızısını al knk mı diyecek yoksa ilgilenecek mi

Hocam çok büyük bir indirim yoktu aslında yanlış hatırlamıyorsam ürün normal fiyatı 5800 indirimli fiyat 5300dü. Yani 5e düşse falan baya güzel indirim derdim ama normal bi indirimdi bence bu
5800 değil ki ürünün normal fiyatı ben daha önce görmedim de o koltuğu ki bakıyordum bir koltuk daha alayım diye

İtibar olayı tamamen. Aslında yapmaları gereken stok varken sipariş etmişsiniz; kalanı bizim hatamız, size daha pahalısını yollamak isteriz fark istemeden kabul ederseniz demesi lazım.

Hangi hafta çok eski mi

Yani beyler böyle hatalar yapılmaz hangi yıldayız bir otomasyon sistem kuramamış kocaman siteler. Üç beş kuruş para için uğraşıyoruz sonra onunla dalga geçer gibi takılıyorlar. Bakalım incehesap böyle bir rezillik yapıp üstüne pişkin pişkin hiç bir telafi yapmadan 1600tl daha ver kırmızısını al knk mı diyecek yoksa ilgilenecek mi
Throne değil çok özür dilerim, Titanseat Beast

Hangi hafta çok eski mi

Yani haklısınız ne diyeyim benim pek müsait olduğum bi zaman değildi ondan sonra sinirden gidip eski koltuğumu araba döşemesi yapan bir dükkanda tamir ettirdim

5800 değil ki ürünün normal fiyatı ben daha önce görmedim de o koltuğu ki bakıyordum bir koltuk daha alayım diye
Ben takip ediyordum gaming gecesinden önce 6bin tlden düşüktü eminim

İtibar olayı tamamen. Aslında yapmaları gereken stok varken sipariş etmişsiniz; kalanı bizim hatamız, size daha pahalısını yollamak isteriz fark istemeden kabul ederseniz demesi lazım.
Harbiden şimdi incehesabı araştıran bi insan bunu görecek iki kez düşünecek onlar daha zararlı çıkacak. Değdi mi yani yaptıkları şey. Kaldı ki incehesap adının geçtiğini gördüğüm her yerde ben bu olayı söyleyip potansiyel müşterilerini azaltmış olucam. Amaç burda incehesaba karşı durmak değil gerçekten müşterileriyle dalga geçen bir yeri ifşalamak

Son düzenleme:
trol mü bunlar?

Ekler

• IMG_3758.webp
    IMG_3758.webp
    113.4 KB · Hit: 34
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,534
Üyeler