Rampage mi Zoko Mu Akvaryum Kasa

Reaksiyon skoru
47
Bütçe
3000

Hangisi daha kaliteli malzeme olarak. Hangisini almalıyım ?

Gönderdiğin örnekte rampage hatrı sayılır derecede daha şık duruyor.
Ve fotoğraflarda ben zokonun anti-statik toz filtresini göremedim.
İkisininde kullanmadım sadece ilanlara bakarak bence rampage.

Bu ikisi arasından Rampage, en azından sattığı malın arkasında durur. Kontrolcüsü yanınca yüz çevirmez

rampage 0.5mm sac kalinligi gorsel olarak daha guzel duruyor.
zoko ise 1.2mm sac kalinligi daha dayanikli.

dusuk sac kalinliginda fanlar hizlaninca kasa titreyip ses yapabilir. 0.5 ozellikle cok az. benim tavsiyem 0.7 alinmasi en az.

dusuk sac kalinliginda fanlar hizlaninca kasa titreyip ses yapabilir. 0.5 ozellikle cok az. benim tavsiyem 0.7 alinmasi en az.
Çok ses yapar mı rahatsız edici şekilde

Sitelerindeki görseller (Zoko'nun videosuna da kabaca baktım) bakarak Rampage fan kısmındaki delikleri gözüküyor. Zoko'da gözükmüyor, bazı firmalar o kısımda havalandırma yapmayınca fanlar bir boka yaramıyor. Maalesef ucuz olsun diye böyle ürün ürettiren yerli fason üreticiler oluyor.

Yazarken tekrar inceledim, çok kısa bir yerinde gösteriyorlar. Videoyu yapan arkadaşlara tavsiyem bu kadar uzun, bomboş ürün övmek yerine müşterinin bakacağı şeyleri kısa video yapsanız daha etkili olur. Kalınlık vb. bağımsız fanların hava alacağı delikleri iyi bir ürüne yönelin. Alacağınız ürünün hava giriş delikleri kötüyse hiç almayın.

2026-07-06_17-28_1.webp

2026-07-06_17-29.webp

Bence bütçe belirtin başka öneriler de yapılsın veya bütçeye biraz ekleme yapın. Bütçe zorlanmıyorsa açıkçası görsellikten çok, ön tarafı tamamen mesh kasa almanız daha mantıklı. Sonra sistem ısınıp garip stutter sorunları ile uğraşmazsınız.

Sitelerindeki görseller (Zoko'nun videosuna da kabaca baktım) bakarak Rampage fan kısmındaki delikleri gözüküyor. Zoko'da gözükmüyor, bazı firmalar o kısımda havalandırma yapmayınca fanlar bir boka yaramıyor. Maalesef ucuz olsun diye böyle ürün ürettiren yerli fason üreticiler oluyor.

Yazarken tekrar inceledim, çok kısa bir yerinde gösteriyorlar. Videoyu yapan arkadaşlara tavsiyem bu kadar uzun, bomboş ürün övmek yerine müşterinin bakacağı şeyleri kısa video yapsanız daha etkili olur. Kalınlık vb. bağımsız fanların hava alacağı delikleri iyi bir ürüne yönelin. Alacağınız ürünün hava giriş delikleri kötüyse hiç almayın.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bence bütçe belirtin başka öneriler de yapılsın veya bütçeye biraz ekleme yapın. Bütçe zorlanmıyorsa açıkçası görsellikten çok, ön tarafı tamamen mesh kasa almanız daha mantıklı. Sonra sistem ısınıp garip stutter sorunları ile uğraşmazsınız.
Ayrıntı için teşekkür ederim 4000 lira civarı başka öneriniz var mı hocam

Ayrıntı için teşekkür ederim 4000 lira civarı başka öneriniz var mı hocam
bununda fiyati uygun 0.7mm olarak belirtilmis sac kalinligi

fan kalitesi konusunda birsey diyemem ileride butce olursa degistirilir

ekleme: kasa zoko emperora cok benziyor o da 0.7mm idi. emperor stoklarda yok

bununda fiyati uygun 0.7mm olarak belirtilmis sac kalinligi

fan kalitesi konusunda birsey diyemem ileride butce olursa degistirilir

ekleme: kasa zoko emperora cok benziyor o da 0.7mm idi. emperor stoklarda yok
N11 kuponu ile daha da ucuza denk getirilebilir.

Bu arada ben kasalardan hiç anlamam, ama sağ taraftaki deliklerine göre şöyle bir ürün daha var.

Mesela şu da bütçe çıkarılıp alındıktan sonra, içindeki güç kaynağını satabilirsiniz.

N11 kuponu ile daha da ucuza denk getirilebilir.

Bu arada ben kasalardan hiç anlamam, ama sağ taraftaki deliklerine göre şöyle bir ürün daha var.

Mesela şu da bütçe çıkarılıp alındıktan sonra, içindeki güç kaynağını satabilirsiniz.
selsei kasayi ben de begeniyorum ancak sac kalinligi kuvvetle muhtemel 0.5 mm. 0.7 olsaydi belirmeme gibi birsey soz konusu olmazdi diye dusunuyorum.

1.2 gerekli mi üstadım gerek var mı o kadar kalın olmasına sistem kurulunca gülle gibi oluyor kalkmıyor yerinden

1.2 gerekli mi üstadım gerek var mı o kadar kalın olmasına sistem kurulunca gülle gibi oluyor kalkmıyor yerinden
olay zaten fanlar hizlaninca kasanin titrememesi hocam. boylece ekstradan ses yapmis oluyor kasa. kullanici yorumlarina bakmak lazim titresim kaynakli sikayet var mi diye. yapay zekaya da sorulabilir sistem bilesenleriyle beraber.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,691
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri