❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Vay anasını bir gün giremedik foruma misafir geldi diye olanlara bak. Dövecem bidakine misafirleri. Şu forumun da bi mobil sürümünü yapın ya @Abdullah Hacıgül reis. Telefondan sürekli safariden girilmiyor . Yokmu kod mod bilen şöyle app storea bi uygulama yapsa. Zırt diye tıkladığımız gibi girebilsek
Kesinlikle mobil sürüm yapılmalı.

5 dk lık stokmuş işte :D
özellikle yakın zamanda amazondan veya benzeri sitelerden indirimli ve taksitli bir şey bulan ve taksit şeklinde satın aldıktan sonra iptal eden veya ürünü iptal edilenleri ödemeleri geri kredi kartlarına nasıl yansıyor taksit olarak aldıkları için taksit taksit yansıyor buda kredi kartının limitinin düşüp kullanamamasına yol açıyor taksit süresi bitene kadar eski limitine gelemiyor diye biliyorum süreç nasıl oluyor bilenler varsa aydınlatırsa sevinirim.

özellikle yakın zamanda amazondan veya benzeri sitelerden indirimli ve taksitli bir şey bulan ve taksit şeklinde satın aldıktan sonra iptal eden veya ürünü iptal edilenleri ödemeleri geri kredi kartlarına nasıl yansıyor taksit olarak aldıkları için taksit taksit yansıyor buda kredi kartının limitinin düşüp kullanamamasına yol açıyor taksit süresi bitene kadar eski limitine gelemiyor diye biliyorum süreç nasıl oluyor bilenler varsa aydınlatırsa sevinirim.
eğer provizyon kısmında iptal edildiyse tamamı tek seferde geri yansıyor. fakat gün sonu işlemi yapılıp provizyondan çıktı ise tam söylediğin gibi oluyor. taksit taksit geri ödeniyor.

eğer provizyon kısmında iptal edildiyse tamamı tek seferde geri yansıyor. fakat gün sonu işlemi yapılıp provizyondan çıktı ise tam söylediğin gibi oluyor. taksit taksit geri ödeniyor.
kısaca o zaman şöyle mi mesela bugün donanım arşivinin sistemi yayınlanacak stok kısıtlı ve 6-9 taksite uygun olacak sistem yakalamak için hiç düşünmeden satın alıp ardından gerekli incelemeleri yaptıktak sonra gün bitmeden taksitli olarak satın aldıgım sistemi iptal edersem provizyonda olacagı için ödeme tamamıyla aktarılacak fakat gün bittikten sonra yaparsam taksit taksit yansıtılacak doğru anladım degiil mi?

Tek çekim veya taksitli vs fark etmez, limitiniz değişmez arkadaşlar. Eskidendi o.

Boşu boşuna fiyat anormal diyince linçlediniz, şimdi açın 9070xt fiyatlarına bakın sadece. 31-32yken şu kartı almamak, 30k altını beklemek büyük kumar. Siz bilirsiniz :)

32k fiyatı normal fiyatı diyen arkadaşlar, dünkü zamdan sonra sanırım kalp krizi falan geçirmiş olmalılar. Bu konudaki kartı 44kya koymuşlar, şirket çalışanıyız biz linçleyin bizi hadi.

İptal mi yedi bunlar?

Yav dun asus prime rx9070xt 35.400 du dahada düşer diye almadim simdi 43k olmus.Artik asrock a kaldik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,200
Üyeler
198,913
Son üye
emre_py

Geri