Çözüldü✓ Ekran Kartını Eldivensiz Çıkarsam Sorun Olurmu

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
980
SELAMÜN ALEYKÜM
Öncelikle pc den pek anlamam zaten hazır toplanmış almıştım bugün kasamın fanlarınu değiştirmeye karar verdim fakat ekran kartını çıkarmam lazım yerinden.ben çıplak elle ekran kartını çıkarsam ve birkaç kablo daha çıkacak kısacası çıplak elle anakarta ekran kartına vs ellesem sıkıntı olurmu.ve takarken geri ekran kartını yamulturmuyum veya kırarmıyım.

SELAMÜN ALEYKÜM
Öncelikle pc den pek anlamam zaten hazır toplanmış almıştım bugün kasamın fanlarınu değiştirmeye karar verdim fakat ekran kartını çıkarmam lazım yerinden.ben çıplak elle ekran kartını çıkarsam ve birkaç kablo daha çıkacak kısacası çıplak elle anakarta ekran kartına vs ellesem sıkıntı olurmu.ve takarken geri ekran kartını yamulturmuyum veya kırarmıyım.
Bizim zamanımızda eldiven mi vardi yegen. Şaka bir yana hiçbir şey olmaz relax

aleyküm selam eldivenle yapmanı öneririm hocam yerine oturtmadan bastırmazsan hicbirsey olmaz alttada ekran kartının kilidi olucak onun oturdugundan emin ol

bir anda patlayabilir eldivensiz yaparsan

Elektronik aksama dokunmadan yapabilirseniz bir sıkıntı olmaz. Arka plaka varsa iş kolay.

Bizim zamanımızda eldiven mi vardi yegen. Şaka bir yana hiçbir şey olmaz relax
ekran kartını sökmek sanat işidir. biz bunu büyüklerimizden öğrendik. her zaman eldiveni fazla giyeriz.

20 yıldır çıplak elle söküp takıyorum

Hepinize cavplarınız için teşekkür ederim ekran kartını çıkarmama gerek kalmadan yaptım 🙂 fakat bu kabloları nereye takıcam bilmiyorum yardım edermisiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar yeni taktığım fanların kabloları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buda anakartı bağlı olan bi kablo (son görsel 4.)

Ekler

• 33936.webp
    33936.webp
    339.7 KB · Hit: 6
  • 33937.webp
    33937.webp
    428.4 KB · Hit: 7
  • 33938.webp
    33938.webp
    420.5 KB · Hit: 6
  • 33939.webp
    33939.webp