Yardım Monitör Displayporta Bağlıyken Ekran Gidiyor

Reaksiyon skoru
46
Merhaba ben önceden de bu sorunu yaşıyordum monitörü servise gönderdim servisde ekran değişip geldi o ara da ekran kartımı sattığım için (ekran kartının portunda arıza var sandım) laptop kullanmaya başladım. Monitör geldiğinde laptopla kullanmak için hdmi ile kullandım bir süre bir sorun vs yaşamadım. Bugün yeni ekran kartı aldım taktım kurdum displayporta taktım ve hala sorun devam ediyor. Sizce ne yapmalıyım ?

Merhaba ben önceden de bu sorunu yaşıyordum monitörü servise gönderdim servisde ekran değişip geldi o ara da ekran kartımı sattığım için (ekran kartının portunda arıza var sandım) laptop kullanmaya başladım. Monitör geldiğinde laptopla kullanmak için hdmi ile kullandım bir süre bir sorun vs yaşamadım. Bugün yeni ekran kartı aldım taktım kurdum displayporta taktım ve hala sorun devam ediyor. Sizce ne yapmalıyım ?
Monitörün garantisi varsa yolla tekrar

Aynı kablo şuan kullandığım. Sorun ilk olduğunda kabloyu değiştirmiştim şuanda değiştirdiğim kablo var ve hala devam ediyo

Gönderin iade alın hala aldıgınız paradaysa

Gönderin iade alın hala aldıgınız paradaysa
İade almayı düşünüyorum da fiyat farkı var.
1783431801090.webp

İade istesem mi ki yeni monitöre mi geçsem kabul eder mi itopya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus vg27aq5a
Şuan nette 9400 tl brom daha kârda olacaksın iste. İade et rog veya baska monitore gec

farklı ürünle aynı sorunu yaşamıştım, çözümü kablo değiştirerek buldum

farklı ürünle aynı sorunu yaşamıştım, çözümü kablo değiştirerek buldum
Kablo değişmiş aynı sorun. Ya kolpa sıktılar değiştirdik diye ya da arkadaş baya şanssız

Şuan nette 9400 tl brom daha kârda olacaksın iste. İade et rog veya baska monitore gec
Sorun yaşadığım için iade alırlar. Yerine ne alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kablo değişmiş aynı sorun. Ya kolpa sıktılar değiştirdik diye ya da arkadaş baya şanssız
Servis kağıdı var ekran değiştiği belliydi üstünde koruma plastiği vs vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,489
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri