❌İndirim Bitti! Grundig Vcc 2170 Toz Torbasız Süpürge Premium'a Özel 2.939,10 TL

Öğlen aynı modelde sanki %10 daha indirim vardı diye hatırlıyorum

ben yenı eve tasındıgımda pc yi falan da temizlerim diye başlıklı bi ürün arıyordum o ara 3400 e aldım indirim yakalarsanız memnunum tavsıye ederım haricinde bu posttaki grundig de o zaman 3600 du ama başlık etkeninden dolayı samsung u seçmiştim
Bundan var hiç memnun değilim en düşük ayarda bile halıyı kaldırıyor sap kısmında emiş gücünü azaltan küçük sürgülü bir delik olur ama bu modelde yok malesef ve süpürürken çok yoruyor insanı.

toz torbalı mı toz torbasızmı kötü anlamadım?
marka model ne olrusa olsun toz torbalı makıne almayın demek istedim . ne tozu biter ne filtresi düzgün bulursun süpürürken arkandan havaya geri toz salıyor toz haznesi kapaklı pratik aç kapalı olan suyla tozu birleştirip hapsedenlerden alın . Kablolu dyson anımal pro almıstım 7k ya böyle bişey yok hacı bak 3 yıl oldu zerre emişinde düşme yok, parçaları çok sağlam, kablolu oluşundan şarjmış bataryaymış ömrü azalmış derdi yok kablosuzlarda güzel ama çok pahalı be markayıda bıraz yuotoberlar pohpohladı mıllet aldı ama ben araştrıp kablolu almıştım aşırı memnunum daha evvel türlü markalar kullandık yok aqa dyson gerçekten farklı iyi

Geri