ozemheri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,538
beyler alakasız ama bu grundig süpürge alınır mı ?
LG genel olarak görüntü işleme algoritması ve panel kalitesi olarak en iyi seviye sayılabilir, özellikle C5 - C6 serisi en güncel panellere sahip.Ek bilgi olarak açınca THH ile anca iade edersiniz haberiniz olsun. Mediamarkt biraz cins o muhabbetlerde. Ben amazon dışında biryerden TV almıyorum artıkBende bu modele arada bakıyorumda LG'mi bunumu alsam kararsız kalıyorum. Nedense LG'ye göre bana vestel gibi hissettiriyor.
Grundig oled tecrübesi olan varmı daha önceden ?
Zahmet edip görüntü işleme çipini bile yazmamışlar. Yani kendi sitesinde bile hiçbir detay yok. Benim bütçeden kısmayıp LG C6 Tandem yönelmem daha doğru olacak sanırım. Oyunda falan hiç kullanmadığımdan, bütçe kısıp bunumu alsam dedimde işte bilgisiz almayı sevmiyorum. Yani şu siteye kim ürün giriyor enteresan.LG genel olarak görüntü işleme algoritması ve panel kalitesi olarak en iyi seviye sayılabilir, özellikle C5 - C6 serisi en güncel panellere sahip.
Grundig'in de kötü olacağını sanmıyorum. Global bir marka olduğu için bence gerekli standartları karşılıyordur*. Paneller ise LG'nin orta seviye panelleridir gibi geliyor bana. Çünkü tepe model panelleri LG ancak Samsung'a veriyor TV segmentinde.
Hocam Grundig'in resmi sitesinde de bulunmuyor bu bilgi. Çoğu TV üreticisi, öne çıktığı bir konu yoksa minimum seviyede bilgi veriyor maalesef.Zahmet edip görüntü işleme çipini bile yazmamışlar. Yani kendi sitesinde bile hiçbir detay yok. Benim bütçeden kısmayıp LG C6 Tandem yönelmem daha doğru olacak sanırım. Oyunda falan hiç kullanmadığımdan, bütçe kısıp bunumu alsam dedimde işte bilgisiz almayı sevmiyorum. Yani şu siteye kim ürün giriyor enteresan.
Ben kullanıyorum, işlemci mediatek, android 14 var ve panel LG Evo diye geçiyor kendim makro çekimde teyit ettim, evo panel uzun ömürlüdür LG B4 ile benzer galibaZahmet edip görüntü işleme çipini bile yazmamışlar. Yani kendi sitesinde bile hiçbir detay yok. Benim bütçeden kısmayıp LG C6 Tandem yönelmem daha doğru olacak sanırım. Oyunda falan hiç kullanmadığımdan, bütçe kısıp bunumu alsam dedimde işte bilgisiz almayı sevmiyorum. Yani şu siteye kim ürün giriyor enteresan.
Bizde Grundig almıştık 2023 te.Alınır mı ya
Burn in riski falan ne durumdadır
(Genel olarak Grundig) Alınabilir, Servisi yardımcı oluyor sorun olursa.uzun zamandır oled monitör alma düşüncem vardı ancak fiyatları mantıklı gelmediği için oled veya mimiled TV alma fikri daha mantıklı gelmeye başladı. PC ye bağlayıp bilgisayar oynayabileceğim bir TV almak istiyorum. Dikkat etmem gereken husus nedir? Konudaki TV yi de düşündüm ama pek araştırmadığım için almadım, stokta tükendi zaten
Ben de genellikle Amazon üzerinden satın alıyorum. Sorgusuz sualsiz iade alıyorlar 30 gün içerisinde ama fiyat avantajlı gelince paylaşmak istedim.Mediamarkttan televizyon alınmaz. 120K verip samsung tv almıştım teslimat günü aradılar televizyonu getireceğiz ürünü teslim alırken "ürünü sağlam teslim aldım" diye imza atacaksınız kabul ediyormusunuz diye. Ben de kutudan kırık çıkarsa ne olacak diyince servisle çözeceksiniz dediler sonra teslim almadan gittim iade ettim. Başka hiç bir firmada (teknosa vatan vs.) böyle saçma birşeye denk gelmemiştim.
Bende amazondan TV aldım mesela paneli düzgün oturtamamışlar, başka bir firmada uğraş dur. Hem paranı veriyorsun, hem dert sahibi oluyorsun. Amazonda iade ettim 1 hafta içerisinde iadem onaylandı. Özellikle Vatan ve Mediamarkt gibi firmaların kendi sitesinden aldığında onların kendi satış sözleşmelerini imzalamış gibi oluyorsun. Açtığında bunu açtın satamam diyor işin gücün yoksa git THH ile uğraş. Paranda kalsın, alacağın şeyde zamlansın. Seni değil, kendilerini koruyor. Aracı firma o yüzden önemli. Yok ya genel eleştiri yapıyoruzBen de genellikle Amazon üzerinden satın alıyorum. Sorgusuz sualsiz iade alıyorlar 30 gün içerisinde ama fiyat avantajlı gelince paylaşmak istedim.