🔥İndirim Ktc H27t22c 27" 1 Ms 2k Ips 180 Hz Oyuncu Monitörü 6.399 TL

ktcnin 4000 5000tl ye 1080p 300hz monitörü oluyo mu var mi hic
çok şey istedin hocam :D daha öyle bi monitör görmedim ktcde Türkiye pazarındaki KTC furyasının farkında olduklarını düşünüyorum getirirler belki

çok şey istedin hocam :D daha öyle bi monitör görmedim ktcde Türkiye pazarındaki KTC furyasının farkında olduklarını düşünüyorum getirirler belki
İnşallah şöyle bi bugün gelse güzel olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lenovonun vardı sanki.
o 6000tl işte yani onu alicam gibi inşallah ama daha ucuz vardir ktc de dedim belkis

Buna denk Fazeon da vardı sanırım yada 1k fark verip Gigabyte GS27QA alınır mı ? Yoksa hemen hemen hepsi aynı panel mi deneyen oldu mu

İnşallah şöyle bi bugün gelse güzel olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o 6000tl işte yani onu alicam gibi inşallah ama daha ucuz vardir ktc de dedim belkis
yapış lenovoya bence hocam çok iyi fiyattı o

Fiyatı oldukça cazip bir seviyeye düşmüş. Bu bütçe aralığında kaliteli bir 2K IPS monitör arayanların için güzel bir fırsat.
Bu satıcıdan 3 kere bu monitörden aldım 1 tanesinde ekran çizik ölü pikselli çıktı diğer ikisinde sadece ölü piksel çıktı ama iade konusunda hiç sorun yaşamadım biraz şans işi sanirim

2K monitör için sizce bu işimi görür mü? 10.500'e Q27G4ZR alıp sorunlu diye iade etmiştim. Farkı çok hisseder miyim sizce?

2. Monitöre ihtiyacım var acep alsam mı ya

Geri