ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,337
75x160mış32 inçe 140/160-80cm masa iyi gider
75x160mış32 inçe 140/160-80cm masa iyi gider
Aslında mat kaplama glossy ekranın önüne eklenmiş bir kaplamadır. Mat kaplamayı çıkartırsan glossy olur. QD oled de ekstradan bir de yansıma önleyici katman var. Bu çizilme ve kolay lekelenme gibi sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Woled ise direkt cam kullanıyor yansıma önleyici katman yok. Bu yeni blackshield veya quantum black artık ne dersen kaplama mı yoksa G6 da kullanılan mat kaplama mı çizilmeye daha dayanıklı dersen bunun cevabını bilmiyorum test etmedim. Test edende görmedim belki vardırda o kadar detayına girmedim yani.g6nın mat kaplaması titanyum kaplama mı bunlara kıyasla
lenovo 1080p 60 hzden sonra bundan memnunum şahsen acelem yok XD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
32 inçin boyu ne kadar oluyor masada yanlamasına biliyor musunuz
bir de kaç cm mesafeden baksak rahatsız etmez
markalar 1 alana 1 bedava verse test edecek kişilere ne güzel olurAslında mat kaplama glossy ekranın önüne eklenmiş bir kaplamadır. Mat kaplamayı çıkartırsan glossy olur. QD oled de ekstradan bir de yansıma önleyici katman var. Bu çizilme ve kolay lekelenme gibi sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Woled ise direkt cam kullanıyor yansıma önleyici katman yok. Bu yeni blackshield veya quantum black artık ne dersen kaplama mı yoksa G6 da kullanılan mat kaplama mı çizilmeye daha dayanıklı dersen bunun cevabını bilmiyorum test etmedim. Test edende görmedim belki vardırda o kadar detayına girmedim yani.
Keşkemarkalar 1 alana 1 bedava verse test edecek kişilere ne güzel olur![]()
rahat sığıyormuş artık 32 inç de radarımdaKeşke![]()
Mat kaplamayı bile bu hale sokanlar var. g81sf ekranAslında mat kaplama glossy ekranın önüne eklenmiş bir kaplamadır. Mat kaplamayı çıkartırsan glossy olur. QD oled de ekstradan bir de yansıma önleyici katman var. Bu çizilme ve kolay lekelenme gibi sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Woled ise direkt cam kullanıyor yansıma önleyici katman yok. Bu yeni blackshield veya quantum black artık ne dersen kaplama mı yoksa G6 da kullanılan mat kaplama mı çizilmeye daha dayanıklı dersen bunun cevabını bilmiyorum test etmedim. Test edende görmedim belki vardırda o kadar detayına girmedim yani.
Glossy kaplama denilmesini sebebi de bir standart olması muhtemelen. Mesela 2k aslında 2.5k dır (2560x1440) ama herkes 2k diyor. Doğrusu 2.5k aslında ama standart bu olmuş. Çok da önemli değil.
güneşin içinde çekmişMat kaplamayı bile bu hale sokanlar var. g81sf ekran
şimdi fark ettim sol tarafına darbe almış sankiMat kaplamayı bile bu hale sokanlar var. g81sf ekran
Bir beyazlık var bilmiyorum leke temizlerken mi oldugüneşin içinde çekmişbir de tayfun hocamın dediği gibi telefon ekranında artıyor
Alıntıyı görüntüle
şimdi fark ettim sol tarafına darbe almış sanki
benim tavsiyem sana qd oled ile woled bir monitore kendi gözünle bir bakman olur. Vatanda falan belki vardır müsait olunca git bi bak.rahat sığıyormuş artık 32 inç de radarımda
hocam geçende merak etmiştim sormamıştım şu 322urdx36 ve onun alt modelleri ne kadar olur (dual tri mod lazım değil)
loky hocamla pg27ucwm konuştuk 100kdan fazla olur dedik monitörün ismini unuttum
tamamdır test edeceğim geldiği an kurarım yazarım sanada.Özellikle senden canlılık testi istiyorum.
Parlak kaplamalar çok canlı biliyorsun.
Acaba yeni dark armor o canlılığı bir nebze de olsa düşürmüş müdür.
Sırf azıcık daha siyah olacak diye ekran o canlılıktsn vazgeçmek istemem.
şu beyaz lekelerden arada oluyor yağ lekesi gibi saf suyla hiç bastırmadan silince geçiyor önemli olan etrafa dağıtmamakBir beyazlık var bilmiyorum leke temizlerken mi oldu
Mat kaplama qd oledMat kaplamayı bile bu hale sokanlar var. g81sf ekran
şu beyaz lekelerden arada oluyor yağ lekesi gibi saf suyla hiç bastırmadan silince geçiyor önemli olan etrafa dağıtmamak
etrafa dağılınca zor geçiyor
ben qd ciyim burn in olayı daha rahat diye hem parlaklık derdim pek yok renk canlılığı daha hoşbenim tavsiyem sana qd oled ile woled bir monitore kendi gözünle bir bakman olur. Vatanda falan belki vardır müsait olunca git bi bak.
tamamdır test edeceğim geldiği an kurarım yazarım sanada.
kaplama kaliteli değilse ips devam