🔥İndirim 2026 Model LG Ultragear-25g523b-B-25-200hz-1ms- İndirim 4799 TL

Reaksiyon skoru
99
Son düzenleme:
Dün gece gigabyte g25f2 sipariş etmiştim kötü oldu sağlık olsn.sizede hayırlı olsun

Arkadaşlar birkaç gün önce satışa sunulan LG’nin yeni full HD monitörü ciddi bir indirime girdi bir gün deneyimleme şansım oldu tahminimce bu segmentteki dünyanın en iyi monitörü mükemmel bir fiyat ile şu anda indirimde ghosting sıfır LG öyle bir monitör yapmış ki şaşırttı beni hemen ben de çektim 6000 TL’den satışa sunulmuştu şu an 4799 TL LG ultragear-25g523b-b-25-200hz-1ms- indirim LG ultragear-25g523b-b-25-200hz-1ms- indirim
link

buda fenaymış.

Ekler

• 4430.webp
    4430.webp
    103.9 KB · Hit: 360
buda fenaymış.
Bu da ilk satışa sunulduğuğunda yine paylaşmıştım şu anda ne kadar ama ben 24:25 inç taraftarıyım zaten yanından bakıyoruz hemen karşımızda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün gece gigabyte g25f2 sipariş etmiştim kötü oldu sağlık olsn.sizede hayırlı olsun
O monitörde kesinlikle kötü değil sadece bende bir takıntı var en son çıkan olmalı mümkünse LG olmalı bende LG hayranlığı var aynı zamanda bu da daha 2026 model 2.3 gün önce satışa sunuldu

Bana biraz boş geldi monitör 300 nit falan tam sınırda bir monitöre benziyor.
Değerlendirme yaparken segmentine ve fiyatına göre değerlendirme yapmak lazım muhtemelen bu segmentte bu markanın sunamadığını hangi marka sunacak acaba merak ediyorum yeni çıkması bir artı LG olması bir artı gerçek sekiz bit ekran bir kısım markalar bu fiyatlarda FRC ile sekiz bit sunuyorlar

Değerlendirme yaparken segmentine ve fiyatına göre değerlendirme yapmak lazım muhtemelen bu segmentte bu markanın sunamadığını hangi marka sunacak acaba merak ediyorum yeni çıkması bir artı LG olması bir artı gerçek sekiz bit ekran bir kısım markalar bu fiyatlarda FRC ile sekiz bit sunuyorlar
LG olmasının çok bir olayı yok önemli olan panel kalitesi. Kaldı ki LG bu segment panellerini kendi üretmiyor genelde. Farklı firmalardan alıyor paneli. Yeni çıkmış olmasıda bir şey ifade etmiyor eski teknolojiyle aynı çıktıysa. Bu piyasa monitörlerine uzun zamandır bakmıyorumda 30 saniye baktım sadece. MSI 244F daha mantıklı. Az bakılırsa belki daha iyiside bulunabilir.

LG olmasının çok bir olayı yok önemli olan panel kalitesi. Kaldı ki LG bu segment panellerini kendi üretmiyor genelde. Farklı firmalardan alıyor paneli. Yeni çıkmış olmasıda bir şey ifade etmiyor eski teknolojiyle aynı çıktıysa. Bu piyasa monitörlerine uzun zamandır bakmıyorumda 30 saniye baktım sadece. MSI 244F daha mantıklı. Az bakılırsa belki daha iyiside bulunabilir.
244f display Port 1.2

244f display Port 1.2
Yani ? Ben bu LG rapid ips değil falan yazmıyorum mesela. Tamamına bakmak lazım. Fiyata göre hangisi daha dolu ? Ona bakmak lazım. Kaldıki bu monitöre isterse DP 5000 koysun. Panel belli, vereceği belli. 4K panel değil bu FHD panel 1.2'den fazlası ne işe yarayacak ?

Baya iyi duruyo 2.elde adamlr garantisiz monitörlere 4000 dalan yazmıs komedi valla cektik 1 tane eyw hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,552
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri