onurkaplan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 699
bu her 360 mm kasaya olur mu ?
![]()
NZXT Kraken Elite 280 RGB RL-KR28E-B1 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
NZXT Kraken Elite 280 RGB RL-KR28E-B1 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
[ATTACH type="full" width="503px"
Sagol dostum bir suredir takip ediyordum kuponla iyi fiyata geldi.
Bilen var mı acabaTHERMALRİGHT AQUA ELİTE ARGB V3 240MM Soğutucum bu işlemcim 9700x değişmeme gerek var mı acaba birde kasam corsair 3000d sığar mı acaba üst kısma
Ön tarafa oluyormuş amma ekran kartın 3 fanlıysa gene sıkıntı olur diyor. üst taraf direk destekli.Bilen var mı acaba
Hayır, aynı zamanda ayrıyeten 280 desteği gerek. Enine de geniş çünkü.bu her 360 mm kasaya olur mu ?
Bunun 240lığı var bende, o yetmiyor canavara. Oyunlarda ve gündelik işlerde sorun yok ama bir OCCT testi patlatayım, 265K 90-96 arası gidip geliyor. Undervolt şart, ona da B860M soket izin vermiyor. Bulucaz bir çaresini.Hayırlı uğurlu olsun ram kuponunu kullandık, ultra 7 265k vardı nasıl soğutucam diye kara kara düşünüyordum. Araştırdığıma göre bayağı iyi yorumlar var. Sorun olmadan soğuturum inş..
Alıntıyı görüntüle
Eğer ki görsellik isterseniz, alın tabii. Ama kendi haliyle sizinki de yeter. Evet sizin kasanın üstüne en fazla 280MM yazıyor yani olur ve tam kaplarBilen var mı acaba
Ben de bunu merak ediyorumbu niye böyle ucuz her yerde 7/8 bin.
o modeli farklı b1 bu o b2Ben de bunu merak ediyorum
Yaladım çünkü tüm kutuları, indirim yapmak zorunda kaldılar.Ben de bunu merak ediyorum