❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

@GGbaba sizin önerdiğiniz kendi kullandığınız soğutucu modeli hangisiydi en son aldıgınız?
galahad 2 LCD 280mm 360mm olanıda var bende asetek 7 pompalı kasaya uyuyorsa lianli harika bir soğutucu ama 2bin lira fark var arada bu da alınır

ben almıştım iptal ettim ya içime sinmedi birde buna kasa masrafı yapamicam :kekw:

360 destekleyen 280 destekler diyemeyiz. Çünkü 360 demek 3 tane 120 demek. Ancak 280 demek 2 tane 140 demek. Genişlik farkı var.
Teknik olarak Diyemeyiz ama diyebiliriz. 360 destekleyip 280 desteklemeyen kasa gormedim. Varsa ornek atiniz. %90 destekliyor

Kart hareketlerinde çekilen 2800 görünmüyor ha parafta. Sipariş devam ediyor ama.

2800tl ye aldık hayırlı olsun R7 7700 için

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    14.2 KB · Hit: 36
Kart hareketlerinde çekilen 2800 görünmüyor ha parafta. Sipariş devam ediyor ama.
Başka bir bankanın kartında gözüküyor, hatta provizyondan da düşmüş. İptal edeceklerini sanmıyorum, entegrasyon hatası diyebilecekleri bir fiyat değil, farklı e-ticaret sitelerinde de yakın fiyatlara çekmişler çünkü. Bilinçli yapılan bir indirim.

2 gün önce işlemci aldım indirim bekliyom soğutucuya 2 gündür heyecanla açtım girdim stok bitmiş yine nasip olmadı

2 gün önce işlemci aldım indirim bekliyom soğutucuya 2 gündür heyecanla açtım girdim stok bitmiş yine nasip olmadı
Şuan stok görünüyor yapıştır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. Pompa Üreticisi ve Teknolojisi (En Büyük Fark)2023 Modeli (Sizin Baktığınız): Sıvı soğutma pazarında standart kabul edilen geleneksel Asetek (7. Nesil) pompayı kullanır.2024 Versiyonu: NZXT, Asetek bağımlılığını bitirerek CoolIT firmasıyla ortaklaşa geliştirdiği "NZXT Turbine" adlı özel tasarım çift odacıklı (dual-chamber) bir pompaya geçiş yapmıştır. Bu yeni pompa çok daha yüksek akış hızı, daha yüksek basınç ve daha sessiz bir çalışma sunar.

2. LCD Ekran Tasarımı ve Estetik2023 Modeli: 2.36 inçlik yuvarlak bir IPS ekrana sahiptir ancak ekranın etrafındaki çerçeve düz ve sadedir.2024 Versiyonu: Ekran boyutu ve çerçevesi optimize edilmiştir. En dikkat çekici görsel yenilik ise pompa kafasının etrafına eklenen RGB LED halkadır (RGB Ring). Bu sayede pompa bloğu kasada çok daha parlak ve şık durur.

3. Fan Tasarımı (Kablo Karmaşasının Çözümü)2023 Modeli: Radyatör üzerinde 2 adet bağımsız F140 RGB Core fan bulunur. Bu fanların her birinden ayrı güç ve RGB kabloları çıkar, bu da montajda kablo kalabalığı yaratır.2024 Versiyonu: Yenilenen "Single-Frame" fan bloğuna geçilmiştir. İki fan tek bir fiziksel gövdede birleşiktir ve radyatöre tek bir modül olarak takılır. Kablo çıkışı teke indirilerek kasa içi temizlik maksimuma ulaştırılmıştır.

4. Montaj Aparatları ve Kablo Uyumluluğu2024 modeli tamamen yeni bir iç mimariye sahip olduğu için, 2023 modelinin kullandığı breakout (çoklu bağlantı) kabloları ve montaj braketleri/backplate'leri ile uyumlu değildir.

2024 versiyonu ile bunun arasındaki farklar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,807
Üyeler
199,224
Son üye
ömerrshgc

Geri