aa atsana linki bakalımLian li soğutucu bakayım dedim n11de daha ucuza buldumgüzel
Ucuzdan kastım indirimsiz hali aynı olarak demiştim hocamaa atsana linki bakalım
dostum ben göremedim başka herhangi bir yerde dediğin gibi bir fiyat. Hater olmaya gerek yok bence. alacak ihtiyacı olan insanları da yanlış yönlendiriyorsun.Alıntıyı görüntüle
sanki çok iyi fiyat gibi paylaşmış kocaman. piyasa 5k satıyor çoğu siteler
nasıl değil incehesapta 4900 satmıştı hatırlamıosam 1 haziranda beri 4999tl satıyor şuan vizyonbilgisyar sitede 5400dostum ben göremedim başka herhangi bir yerde dediğin gibi bir fiyat. Hater olmaya gerek yok bence. alacak ihtiyacı olan insanları da yanlış yönlendiriyorsun.
Sistem bu dostum 8gb eagle modelli olucakmış diğer bileşenlerin detayını göremiyorum sanırım video paylaşınca satışa açıcaklar fiyat için hala 40 45 olursa kaçırmadan almak mantıklı olur mu40, 45 olursa kaçırma
Muhtemelen ssd 1tb yapıp anakarttada ufak duruma göre güncelleme yapıp satın alabilirim gibi duruyor çıtır ileriye dönüğe çevrilebilir gibi ne diyorsunuz?Sistem bu dostum 8gb eagle modelli olucakmış diğer bileşenlerin detayını göremiyorum sanırım video paylaşınca satışa açıcaklar fiyat için hala 40 45 olursa kaçırmadan almak mantıklı olur mu
40k yine alınabilirSistem bu dostum 8gb eagle modelli olucakmış diğer bileşenlerin detayını göremiyorum sanırım video paylaşınca satışa açıcaklar fiyat için hala 40 45 olursa kaçırmadan almak mantıklı olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Muhtemelen ssd 1tb yapıp anakarttada ufak duruma göre güncelleme yapıp satın alabilirim gibi duruyor çıtır ileriye dönüğe çevrilebilir gibi ne diyorsunuz?