🔥İndirim Sinerji Doğum Günü Kampanyası Yapmış

Yani sadece ücretsiz kargo yapmış onun dışında hiç bir şey yok.

2-3 yıl önce çok güzel indirimler yapmıştı bu sene maalesef o kadar iyi olmadı ne olduysa artık nzxt mic500tl glorious mouse ise 250tlye sattığı zamanları bilen bilir

Doğum günü hediyesi için para istiyorlar

Doğum gününe özel siteyi pavyona çevirmiş daha ne istiyorsunuz eskiden çok sade idi. Bu insanlar çok açgöz. Bir dolandırılıyorlar diye neden 10 dolandırılmıyoruz diyor :D

dostum ben göremedim başka herhangi bir yerde dediğin gibi bir fiyat. Hater olmaya gerek yok bence. alacak ihtiyacı olan insanları da yanlış yönlendiriyorsun.
nasıl değil incehesapta 4900 satmıştı hatırlamıosam 1 haziranda beri 4999tl satıyor şuan vizyonbilgisyar sitede 5400

1783695608310.webp

40, 45 olursa kaçırma
Sistem bu dostum 8gb eagle modelli olucakmış diğer bileşenlerin detayını göremiyorum sanırım video paylaşınca satışa açıcaklar fiyat için hala 40 45 olursa kaçırmadan almak mantıklı olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem bu dostum 8gb eagle modelli olucakmış diğer bileşenlerin detayını göremiyorum sanırım video paylaşınca satışa açıcaklar fiyat için hala 40 45 olursa kaçırmadan almak mantıklı olur mu
Muhtemelen ssd 1tb yapıp anakarttada ufak duruma göre güncelleme yapıp satın alabilirim gibi duruyor çıtır ileriye dönüğe çevrilebilir gibi ne diyorsunuz?

Ekler

• 25146.webp
    25146.webp
    121.1 KB · Hit: 39
kampanya diye fiyatları arttırmışlar hangi üründe indirim var gören var mı :D

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen ssd 1tb yapıp anakarttada ufak duruma göre güncelleme yapıp satın alabilirim gibi duruyor çıtır ileriye dönüğe çevrilebilir gibi ne diyorsunuz?
40k yine alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,537
Üyeler
198,989
Son üye
Ömer Uçar

Geri