🔥İndirim 🔥Belkin Powerbank 10.000 Mah - 999 TL🔥

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
588
Fiyat iyi alacak olanlar alsın
Markayı bilmeyenler için güvenilir apple da bazı ürünlerini kendi sayfasında satıyor

Markayı bilmeyenler için güvenilir apple onaylı bir marka

Markanın Apple onaylı ürünleri var ama bu ürün Apple onaylı değil, MFi (Made for iPhone/iPad/iPod) ürün değil.

Daha iyi ürün önerisi var mı f/p yoksa bunu değerlendirmek istiyorum. 2-3 yıl geçince tel batarya performansında büyük kayıplar oluyor. Batarya değiştirmeyeceksek neredeyse şart powerbank.

Daha iyi ürün önerisi var mı f/p yoksa bunu değerlendirmek istiyorum. 2-3 yıl geçince tel batarya performansında büyük kayıplar oluyor. Batarya değiştirmeyeceksek neredeyse şart powerbank.
anker spigen ugreen belkin bu markalar iyidir alabilirsin

Spigen ve basseusa bak derim buda hafif baya hoşmuş

Baseus 45 w olan var 20k batarya , Hepsiburada da 1500 e düşüyor takip edersen alabilirsin.

Markayı bilmeyenler için güvenilir apple da bazı ürünlerini kendi sayfasında satıyor

Alınır mı arkadaşlar iphone ve samsung cihazlarla kullanacağım sorun olur mu pil sağlıklarına?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,593
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri