❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 144hz Fiyatına 260hz Monitör Saat 23.00'de

Beyler bende aldım. İptal etme düşüncesi içerisindeyim. Yeni sistem topluyorum. 7800 , 5070ti li bir sistem düşüncesindeyim. Genelde lol , valo oynuyorum. 2k motitör mü almak yoksa bundan devam mı
27 inch 1080p iğrenç denebilir

2k alacak butcen yoksa cok net alınır.

Tek mevzu 24inc de 1080daha pürüzsüz ama daha buyuk ekran seni daha tatmin edecekse rahatlıkla kullanılır
Etmez tatmin hocam, 2K monitör var bu bütçeye. Çok beğenmesem de GameBooster 2K IPS monitör vardı, o bile bunu tokatlar. 1200 lira üstüne KTC H27T22C 27" var zaten, hayli hayli bundan iyi. 5K çok buna gerçekten; ederi 4 bin, indirimli olması gereken fiyat 3K.

Beyler bende aldım. İptal etme düşüncesi içerisindeyim. Yeni sistem topluyorum. 7800 , 5070ti li bir sistem düşüncesindeyim. Genelde lol , valo oynuyorum. 2k motitör mü almak yoksa bundan devam mı
Valo cs için hz daha önemli 260 hz 2k monitör çok pahalıdır

Denklem cok basit.
Sende var ekstra 3k?

Koy 2k 27inc200kusur hz monitor al

sende yok ekstra 3k bu monitorde kal

İçimden gelişine sövdüm ya :D
1783715493766.webp

Etmez tatmin hocam, 2K monitör var bu bütçeye. Çok beğenmesem de GameBooster 2K IPS monitör vardı, o bile bunu tokatlar. 1200 lira üstüne KTC H27T22C 27" var zaten, hayli hayli bundan iyi. 5K çok buna gerçekten; ederi 4 bin, indirimli olması gereken fiyat 3K.
2k monitor var bu butceye diyorsun bahsettigin KTC 2.800₺ fazla. Bende şu kadar parayi ekle bunu al demesini biliyorum hocam.
2k alacak paran yoksa fiyatı hz orantısı marka ideal. Gamepower vs örnekler boş örnekler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ktc 1900₺ pahaliymis yine aynı mevzu ekleyecek para yoksa adam ne yapsın. Ama kesinlikle ekleyip ktc almali

2k monitor var bu butceye diyorsun bahsettigin KTC 2.800₺ fazla. Bende şu kadar parayi ekle bunu al demesini biliyorum hocam.
2k alacak paran yoksa fiyatı hz orantısı marka ideal. Gamepower vs örnekler boş örnekler
1783715746493.webp

1899tl daha fazla 2800 değil

bu daha 1 hafta önce 6300 falandı tekrar düşer eğer bütçe çok sıkışıksa

Hocam bu monitörü f/p olarak değerlendirmek güncel piyasa şartlarında pek mümkün görünmüyor; daha yakın zamanda 6300 lirayken bile konudaki monitörden 1300 lira pahalıydı, şu an o makas 1900 liraya kadar çıkmış durumda, o yüzden neresi f/p tam anlayamadım. Piyasada 5500 liraya Fazeon'un 2K monitörü varken veya 5000 lira bandında çok rahat 24 inç 260Hz sağlam modeller bulunuyorken bu bütçeyi buna ayırmak bana pek mantıklı gelmiyor. Bütçe çıkmıyorsa ben şahsen ara sıra indirimle 3600 liraya düşen KTC 24.5 H25T7 modelini yapıştırır geçerim, tertemiz 1400 lira da cebimde kalır. Üstelik bu alet 27 inç, sadece FPS oynayan rekabetçi oyuncular için ekrana odaklanmayı zorlaştıran, çok da ideal olmayan bir boyut. Kısacası fiyatı maalesef iyi bir seviyede değil, alacak arkadaşın parasına yazık olmasın diye belirtmek istedim.

Geri