hakothefineestt
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam onun ssdsi çok sıkıntı 500 gb ssd 1tbda ekleyince bütçemin çok çok üstündesinerjide 3 taksit 60k VOK oem paketi
hocam onun ssdsi çok sıkıntı 500 gb ssd 1tbda ekleyince bütçemin çok çok üstündesinerjide 3 taksit 60k VOK oem paketi
sizin attıgınız kasa bence o fiyat etmez, etmemeli ama dediğim gibi 60 liraya 5070 çok iyi bir fırsat hem de 3 taksit.hocam onun ssdsi çok sıkıntı 500 gb ssd 1tbda ekleyince bütçemin çok çok üstünde
kesinlikle katılıyorumsizin attıgınız kasa bence o fiyat etmez, etmemeli ama dediğim gibi 60 liraya 5070 çok iyi bir fırsat hem de 3 taksit.
İkinci elden falan ssd kovalayın bence kaçırmayın derim.
hocam aynı sistemi tek tek toplamaya çalıştım başka başka sitelerden o şekilde 60 bine geldi akakçeden bakarak neden etmesin ki diğer yerlerede bakıyorum karşılaştırıyorum onlaraa görede daha iyi gibi gözüküyor zaten ilerde ramide yükseltirim bu ekran kartı 4 5 sene götürür gibide geliyor en kötü onuda ileride değiştiririm artık taksit işide axesse zaten axess kartımda yok maalesefsizin attıgınız kasa bence o fiyat etmez, etmemeli ama dediğim gibi 60 liraya 5070 çok iyi bir fırsat hem de 3 taksit.
İkinci elden falan ssd kovalayın bence kaçırmayın derim.