RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

bilgisayari bastan bir kontrol edip sonrasinda da sifirdan bios ve isletim sistemlerinin kurulumuna baslayin bence yavastan. beta driverlardan uzak durun. yine ayni sorun devam ediyor olursa uzman birine gostermekte fayda var. bu tarz komplike durumlar icin maalesef forumlar cok faydali degil. her kafadan baska bir ses cikiyor.

Chipset sürücüsü ekran kartı sürücüsü değil, anakart ve işlemci sürücüsüdür. Kurmadıysan Chipset Drivers kısmından indirip kur.
Hocam bu drıverı ındırecegım problem olur mu bir de şu an Win Update yapmadım yapayım mı kurarken ınt kesmeme gerek var mı?
1783789635558.webp

Şuan ne sorunu var?
hocam pcyı sıfırladım sıfırdan kurulum yapıyorum da suan hıc drıver falan ınık degıl wın uptade falan ondan sordum suanlık sorun yok gıbı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan ne sorunu var?
şuan bu sürümü direkt güvenli moda almadan ındırsem sorun olur mu ? yanıı bılgısayarda kurulu drıver falanda yok wın uptade once mı yapmalıyım sonra mı demek ıstedıklerım onlar yanı o yuzden sormak ıstedım bırde bu gosterdıgım surum yanı gecen kurdugum okeymıdır ?

Hocam bu drıverı ındırecegım problem olur mu bir de şu an Win Update yapmadım yapayım mı kurarken ınt kesmeme gerek var mı?Alıntıyı görüntüle
İstersen önce Windows kursun her şeyi, sonra sen gene ddu ile yaparsın kurulumu bizim yaptığımız gibi.

hocam format degıl dırekt pcyı sıfırladım drıverlar falan gıttı ama
Format atsan daha iyi olurmuş ama neyse sorun çözülmezse temiz format atarsın. Bu arada Windowsu kim kurdu veya nasıl kurdu?

İstersen önce Windows kursun her şeyi, sonra sen gene ddu ile yaparsın kurulumu bizim yaptığımız gibi.

Format atsan daha iyi olurmuş ama neyse sorun çözülmezse temiz format atarsın. Bu arada Windowsu kim kurdu veya nasıl kurdu?
hocam valla ben tum suruculerı temızledım format atmadım da duz dırekt bence amd drıver mı kursam hangısı dogru olan yanı

hocam valla ben tum suruculerı temızledım format atmadım da duz dırekt bence amd drıver mı kursam hangısı dogru olan yanı
Şuan Windows çok şey yüklemeye çalışıyor onu yarıda kesmek olmaz o yüzden o kursun her şeyi ondan sonra DDU ile silip tekrar yükle driveri

Şuan Windows çok şey yüklemeye çalışıyor onu yarıda kesmek olmaz o yüzden o kursun her şeyi ondan sonra DDU ile silip tekrar yükle driveri
hocam valla gecen yaptık bırsey duzelmedı de wın uptade yapayım mı ne yapayım sırasıyla onerınız nedır ?

hocam valla gecen yaptık bırsey duzelmedı de wın uptade yapayım mı ne yapayım sırasıyla onerınız nedır ?
1) bios ayarlarini default yap.
2) pcye windows 10 kur (internet kablonu cikart. ekran karti surucunu kurana kdar da internete pcyi baglama.)
3) en guncel win 10 driverini kur. fakat kurulumda full install degil driver only sec.

simdi neyde sikinti yasiyorsan ac bak bakalim yasiyor musun. normalde yasamaman lazim.

olabilecek problemler psu yetersizligi, monitorde freesyncyi kapatmalisin, ya da sistemde uyumsuzluk vardir pc speklerini yazarsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,401
Üyeler
199,350
Son üye
Hynax4434

Geri