RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

hocam ddu ıle sonradan sıfırlayıp kurdum 26.6.4 surumunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sımdı ne yapmamı onerırsınız ben dedıgım gıbı ılk basta alalı sadece bıostan ıslemcının anakartını kapattım ve ddu ıle tum drıverları sılıp 26.6.4 sürümünü indirdim o kadar bırde xmp ayarı
xmp mi açtın

bence de sen bilgisayarı al iyi bir bilgisayarcıya götür. Format atsın her şeyini düzgünce kursun. Bu driver sorunu değil gibi PC’de doğrudan bir sıkıntı var sanki
Sakın bunu yapma mesela hele ki bir bilgisayarcı asla yapmasın yıl oldu 2026 bu şekilde bir rezalet çekme dediğim 2 testi de ayrıntı verdim sırayla yap iki testi de 10 dk yap OCCT ve Furmak2 google yazdığında indirme siteleri çıkıyor

Hocam bi laf varya bmw sahibini ysta yaptırır diye, Amd ekran kartı sahibini bilgisayarcı yaptırır

Hocam bi laf varya bmw sahibini ysta yaptırır diye, Amd ekran kartı sahibini bilgisayarcı yaptırır
Normalde marka övücülüğü ve ya gömücülüğü yapmam ama forumda bir kaç ay aktif olayım dedim amd ekran kartı driver ından 100 lerce ağlayan gördüm ya bu nedir.

açık hocam ramler 5600mhz de suan
Sen benim dediklerimi yapmaya başla.

Sakın bunu yapma mesela hele ki bir bilgisayarcı asla yapmasın yıl oldu 2026 bu şekilde bir rezalet çekme dediğim 2 testi de ayrıntı verdim sırayla yap iki testi de 10 dk yap OCCT ve Furmak2 google yazdığında indirme siteleri çıkıyor
hocam zaten bılgısayarcıya goturmem sıfırlama flaan bılıyorum yanı emın olun bılgısayarcıdan daha ıyı olur

hocam zaten bılgısayarcıya goturmem sıfırlama flaan bılıyorum yanı emın olun bılgısayarcıdan daha ıyı olur
Ben sana özelden yazdım

xmp açtığından emin misin expo yerine
expo açman lazım
Ne farkedecek dostum ekran kartı ve ya işşlemci ne bilsin xmp açtığını onlar hazır profil ayarları adam ekran kartı durumundan bahsediyor sen xmp, XMP açtığında sisteminde intel işlemci varmış gibi davranmıyor ki kaldı auyarları da çok agrasif değil 5600mhz de çalışıyor. Agresiv olsa anlarım sistemde dengesizlik olur ama o da değil.

• Anakartta tek RAM bırakıp dene. İki ayrı single RAM mi aldın?
  • BIOS'tan EXPO'yu tamamen kapatıp test et
  • AMD'nin sitesinden en güncel Chipset sürücüsünü yükledin mi?

• Anakartta tek RAM bırakıp dene. İki ayrı single RAM mi aldın?
  • BIOS'tan EXPO'yu tamamen kapatıp test et
  • AMD'nin sitesinden en güncel Chipset sürücüsünü yükledin mi?
Sürümü 26.6.4 sürümü iyi diyorlar o yüklü

Kasayı sallanmayacak bi yere koy ve ekran kartı güç girişini bi çıkar tak.

bu arada yüksek yüzdeli çalışması sıkıntı değil sıcaklık yüksek değilse

bu arada yüksek yüzdeli çalışması sıkıntı değil sıcaklık yüksek değilse
Şuan ekran kartını test ettiriyorum arkadaşlar ekran kartı tam yükte 310w çekiyor ve üstelik sıcaklık değerleri çok serin bilgilendirme mesajıdır diğer bileşenleri de test ettireceğim. Driver sorunu olabilecekmiş gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,162
Üyeler
199,624
Son üye
kamimmmadeaejs

Geri